Tudnátok segíteni, hogy ez melyik anime?
Figyelt kérdés
Régen néztem és már nem nagyon emlékszem rá, de azért próbáljuk meg.... Szóval, a történet egy mágikus iskolában játszódik, ahol a teljesítményük alapján kerülnek osztályba A-F-ig (A a legjobb, F a legrosszabb). Szóval Mindenkinek van egy kardja, és ezekkel harcolnak egymással. A sztori középpontjában egy A osztályos lány és egy F osztályos fiú van, akik véletlenül ugyanabban a szobában lettek elszállásolva. A lány mikor megtudja ezt, perverznek nevezi a srácot, azután megküzdenek egymással az iskola legjobbja (a lány) és az iskola "legrosszabbja" (a fiú), és mindenki meglepetésére a fiú győz. Aztán a fiúnak a húga is jön a suliba aki meglepő módon szerelnes testvérébe, és időközben a főszereplő lány időközben beleszeretett már a fiúba és már jártak, mikor a húgocska megérkezett. A főhősünk és a főhősnőnk meg a húgocska is azt hiszem elmentek valami uszodába és a lány időközben kételkedik, hogy a fiú szerelmes-e belé, majd tisztázódik a helyzet és kiderül, hogy a fiú nagyon szereti és egy szökőkút alatt csókolóznak, stb., stb. kb ennyinél hagytam abba, mert nem volt akkor még fent a többi része, és azóta már elfelejtettem a címét és most nemrég valami kapcsán beugrottak az emlékek, de nem találom az animeaddicts-os listámban sem (biztos elfelejtettem beleírni) és megöl a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet a befejezése, és nagyon fontos lenne megtalálnom, szóval kérlek, aki tudja, az segítsen, mert nagyon hálás lennék, ha megtalálnám, mert már mindenhol kerestem, és ez az oldal az utolsó reményem! Szóval kérlek titeket! És ha válaszoltok azt előre is 1000x-en köszönöm :) /(O,n,O)\ //<- az egy aggódó fej akarna lenni ^^"//2016. júl. 8. 00:06
2/2 A kérdező kommentje:
Jááájj, de jó! Ez az! Köszönöm! Hálám sírodig kísérni fog! Tényleg nagyon köszönöm! 3 napi keresésem végre kifizetődött! Tényleg köszi! Tudom, hogy ez neked semmiség volt, de tényleg nagyon örülök! Köszönöm még egyszer! :) :)
2016. júl. 8. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!