Kilátta a Hakuouki-t?
Nem mindenki, de elég sokan. Ebben a tekintetben legalább közel történelemhűek voltak a készítők (a Shinsengumi egy valóban létező katonai alakulat volt, az animében szereplő tagok is léteztek, és olyan pozíciót töltöttek be, mint az animében, de a Meiji-restauráció elleni lázadások során, mivel ők továbbra is a sógunátusnak voltak hűségesek, vagy kivégezték őket, vagy a harcokban haltak meg).
Mondjuk a filmet még nem láttam, de szerintem nem a történetet folytatja.
Senki sem lép ki az elején (én ilyenre legalábbis nem emlékszem). A legfőbb karakterek akiknek nagy szerepük van mind maradnak a Shinsegngumi-ban. A 2.évad végén mindenki meghal, mert ugye eddig az ellenség kisebb csapatokat küldtek hogy támadják meg a várost amit a Shinsengumi legtöbbször kivédett.(Nem emlékszem hogy tényleg így volt-e). Egyszer csak szembe mennek a főellenséggel, és bár nagyon nagy sikerrel győznek mind meghalnak. A legtöbb Shinsegumi (most a legfőbb karakterekről beszélek, nem a kék ruhásoról tehát parancsnokok(?) asszem' azok voltak:D) tag a csata közben okozott sérülésekben halnak meg vagy abban h átváltozott (ami azt jelenti akárhányszor átváltozik annál rövidebb élete lesz) és emiatt hal meg, de Hijikata (aki a Shinsengumi-ból legutoljára hal meg) vívja a legnagyobb harcot nem mással mint Kazamával. Azt hiszem úgy hogy egyszerre szúrnak bele egymásnak a szívébe és ebbe belehalnak. Szerintem ez egy nagyon szar vég volt:D Bár nagyon a kedvencem maradt, nem tudom hogy miért. Én azt hittem a csata után mindenki boldogan éli együtt a hétköznapjait mert hát ugye ez egy utolsó csata volt. De nem, így fejezte be az író szrtm mert hősies halálálként akarta feltüntetni a Shinsengumi tagokat. Persze Chizuru életben marad.....
Bocsi ha sokat írtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!