Ki milyen szezonos animét néz/fog nézni?
Én eddig a ReLife-ot és az Orange-t kezdtem el *-* Mindkettő nagyon tetszik,bár az Orange nekem nem újdonság,már olvastam a mangáját,és az rohadt jó,remélem az anime sem fog csalódást okozni :o
A 91 Days nagyon várom,meg a Shokugeki no Souma 2.évadját és így tovább :D
17/L
Előző szezonból maradt:
Re:Zero és Sousei no Onmyouji
Mostani szezonból ezeket tervezem, kérdéses, hogy mennyi marad a szezon közepére/végére:
ReLIFE, Orange, Shokugeki no Souma, D.Gray-man Hallow, 91 Days, Danganronpa 3, Fukigen no Mononokean, Handa-kun, Hatsukoi Monster, Mob Psycho 100, Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin, Planetarian: Chiisana Hoshi no Yume, Qualidea Code, Regalia: The Three Sacred Stars, Rewrite, Scared Rider Xechs, Servamp és Taboo Tattoo
Amit eddig biztos, hogy nézek, mert az első rész tetszett, az a ReLIFE, az Orange, a Shokugeki no Souma és a D.Gray-man Hallow, bár ezeket gondoltam, hogy nézni fogom.
A ReLife-t pont most fejeztem be, állati király volt. Elég rég váltott ki belőlem anime ennyi érzelmet. Néha könnyeztem, a cuki részeknél meg átmentem teáskanna-effektusba :D A sori nem dolgozza fel az egész sztorit, szóval mangában tuti folytatom.
Orange-nak most akartam nekikezdeni, csak előtte még felugrottam ide, gyakorira, úgyhogy még nem tudok véleményt alkotni.
A Re:Zero-t és a Sousei no Omnyouji-t bírom még. Még futnak, de már nem ehhez a szezonhoz tartoznak.
Ami még a jövő zenéje, de hamarosan elkezdem, az a Amaama to Inazuma, Ozmafia, Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru, Amanchu, és a Handa-kun.
A Re:Zero és a Sousei no Omnyouji nekem is kedvenc *-*
Ezek közül amit felsoroltatok nekem is sok van tervbe,nem akarok egyszerre sokat elkezdeni,de muszáj lesz :'D
Tavaszi szezonban is egyszerre 17-et kezdtem el :3
4.
Tök jó hogy haverokkal is tudod nézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!