Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok nekem jó harcos,...

Tudtok nekem jó harcos, kalandos animéket?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok,amik nincsenek tele tömve mindenféle szép kislánnyal,akik természetesen mindegy szálig a főhősért rajongnakés persze majdnem mindenüket mutogatják,a főhős ne valami nyámnyila kis moe fejű ne bánts virág legyen.Ne legyen teletömve ecchivel és azért a nagyon komoly történetet is inkább hanyagoljuk.(Itt arra a nagyon nyomott hangulatú,drasztikus sztorikra gondolok.)

Szóval amit elvárok:

Legyen izgalmas története,egy normális főhőssel,jó harcok és kalandok.

Gyakorlatilag ezeken a határokon belül bármilyen lehet,akár Dragon ball féle (szerintem ez egy tök jó anime,de lehet komolyabb történetű)

2016. jún. 29. 02:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi,párat láttam belőlük,de még várok.

(Hátha másoknak is az ilyenek tetszenek,nem a klisés,moés animék)

2016. jún. 29. 22:07
 12/13 anonim válasza:
Code Geass, Attack on Titan (és talán Mirai Nikki, de az nem teljesen ide tartozik)
2016. júl. 16. 19:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Ezeket már láttam,kivéve a Code Geasst,de ezt is már egy jó ideje tervezgetem.
2016. júl. 16. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!