Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok olyan animét,...

Mondanátok olyan animét, amelyben gyerekek szerepelnek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 28. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Lasputa az égi palota.

2016. jún. 28. 13:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, de inkább sorozatokra gondoltam, nem filmre:)

Jöhetnek még!:)

2016. jún. 28. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Barakamon - a főszereplő egy 25 (?) éves kalligráfus, akit kirúgnak és elküldenek lenyugodni egy vidéki faluba. Ott van egy adag gyerek, de a legfontosabb, aki második főszereplővé válik, az Naru, egy hatéves kislány. Nagyon aranyos anime, én sokat mosolyogtam rajta.

Boku dake ga Inai Machi - a főszereplő pasi 30 év körül van, csak aztán történnek bizonyos... negatív események, ő pedig (nem akaratlagosan) visszaugrik az időben, egészen 1988-ba, az általános iskolás éveibe. Nem marad felnőtt, csak a 30 éves énje kerül a 11-12 éves testébe. Mint kiderül, ahhoz, hogy meg nem történné tegye a fent említett negatív eseményeket, meg kell akadályoznia három iskolatársa eltűnését, akik 1988 márciusában szívódtak fel, és találák meg őket később holtan.

Detective Conan - neverending nyomozós sztori. A főszereplő zseni detektív Kudo Shinichi, aki az első részben alvilági tevékenység szemtanúja lesz, amiért a feketeruhások kiütik, és mérget adnak be neki, aminek sejtpustító hatása van. Ennek ki kéne nyírnia, de nem nyíródik ki, hanem gyerekké zsugorodik a teste. Bizonyos csúrtcsavart módon folytatja a nyomozást és pluszban még a feketeruhásokról és próbál infót szerezni, hogy visszaváltozhasson. Mivel hétéves testbe került, általános iskolába kell járnia, ahol ráakaszkodik három gyerek, Ayumi, Mitsuhiko és Genta.

2016. jún. 28. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Gakkougurashi! (School- Live !)
2016. jún. 28. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Usagi Drop (nagyon aranyos gyereknevelős sztori)

Hanamaru Youchien (egy óvodában játszódik)

Kodomo no Jikan (ezt nem láttam, annyit tudok, hogy egy általános iskolai osztály diákjai a főszereplők)

Minami-ke! (három testvérről szól, a legkisebb lány barátai gyakran feltűnnek)

Soredemo Sekai wa Utsukushii (az egyik főszereplő egy kisfiú, bár egyáltalán nem úgy viselkedik)

2016. jún. 28. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Boku no pico
2016. aug. 31. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Kábé minden animében gyerekek vannak, szerintem. :)

Lovely Complex: egy magas lány és egy alacsony fiú szerelmes története.

Nisekoi: iskolás gyerekek, egy fiú sok lány, akiknek történt valami a múltjukban, elvileg mindannyian találkoztak már régen és próbálnak rájönni mi is történhetett.

D-frag: legvicesebb anime amit eddig láttam, ez is iskolában játszódik és az egész a viccekre épül.

Noragami: na, ez már akciódúsabb, van egy isten aki nyilván több 100 éves, de ő megismerkedik egy középiskolás lánnyal akinek segítenie kell valamiben így ők ketten illetve az isten "fegyvere" aki egy tizenéves fiú keverednek kalandokba.

Soul Eater: Halálvárosban az akadémiára járó gyerekek egy csoportja a főszereplő. Az akadémián fegyvermestereket és fegyvereket képeznek ki (akárcsak a Noragamiban itt is emberek a fegyverek, át tudnak alakulni), hogy szerezzék meg a démonná vált lelkeket. Kedvenc animém, nagyon jók benne a csaták. :)

Chuunibyou(asszem így írják): gyerekek szintén akik szupererőt képzelnek maguknak. Na jó, a sztori több de nézd meg. :)

Date a live: a főszereplő srác húga azzal foglalkozik, hogy hatástalanítja a földre érkező "boszikat", akik fiatal lányok varázserővel. Hatástalanítani pedig csókkal lehet őket és ehez kell a fiú.

2016. aug. 31. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:

A lovely complexet,nisekoit és d-fragot én is ajánlom.Nagyon jó animék. :D Ez mellett Sakurasou no pet na kanojot,Hyoukat és Saekanot ajánlom.

Neked is ajánlom,7-es válaszoló. :D

2016. szept. 1. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!