Mondanátok olyan animét, amelyben gyerekek szerepelnek?
Köszi, de inkább sorozatokra gondoltam, nem filmre:)
Jöhetnek még!:)
Barakamon - a főszereplő egy 25 (?) éves kalligráfus, akit kirúgnak és elküldenek lenyugodni egy vidéki faluba. Ott van egy adag gyerek, de a legfontosabb, aki második főszereplővé válik, az Naru, egy hatéves kislány. Nagyon aranyos anime, én sokat mosolyogtam rajta.
Boku dake ga Inai Machi - a főszereplő pasi 30 év körül van, csak aztán történnek bizonyos... negatív események, ő pedig (nem akaratlagosan) visszaugrik az időben, egészen 1988-ba, az általános iskolás éveibe. Nem marad felnőtt, csak a 30 éves énje kerül a 11-12 éves testébe. Mint kiderül, ahhoz, hogy meg nem történné tegye a fent említett negatív eseményeket, meg kell akadályoznia három iskolatársa eltűnését, akik 1988 márciusában szívódtak fel, és találák meg őket később holtan.
Detective Conan - neverending nyomozós sztori. A főszereplő zseni detektív Kudo Shinichi, aki az első részben alvilági tevékenység szemtanúja lesz, amiért a feketeruhások kiütik, és mérget adnak be neki, aminek sejtpustító hatása van. Ennek ki kéne nyírnia, de nem nyíródik ki, hanem gyerekké zsugorodik a teste. Bizonyos csúrtcsavart módon folytatja a nyomozást és pluszban még a feketeruhásokról és próbál infót szerezni, hogy visszaváltozhasson. Mivel hétéves testbe került, általános iskolába kell járnia, ahol ráakaszkodik három gyerek, Ayumi, Mitsuhiko és Genta.
Usagi Drop (nagyon aranyos gyereknevelős sztori)
Hanamaru Youchien (egy óvodában játszódik)
Kodomo no Jikan (ezt nem láttam, annyit tudok, hogy egy általános iskolai osztály diákjai a főszereplők)
Minami-ke! (három testvérről szól, a legkisebb lány barátai gyakran feltűnnek)
Soredemo Sekai wa Utsukushii (az egyik főszereplő egy kisfiú, bár egyáltalán nem úgy viselkedik)
Kábé minden animében gyerekek vannak, szerintem. :)
Lovely Complex: egy magas lány és egy alacsony fiú szerelmes története.
Nisekoi: iskolás gyerekek, egy fiú sok lány, akiknek történt valami a múltjukban, elvileg mindannyian találkoztak már régen és próbálnak rájönni mi is történhetett.
D-frag: legvicesebb anime amit eddig láttam, ez is iskolában játszódik és az egész a viccekre épül.
Noragami: na, ez már akciódúsabb, van egy isten aki nyilván több 100 éves, de ő megismerkedik egy középiskolás lánnyal akinek segítenie kell valamiben így ők ketten illetve az isten "fegyvere" aki egy tizenéves fiú keverednek kalandokba.
Soul Eater: Halálvárosban az akadémiára járó gyerekek egy csoportja a főszereplő. Az akadémián fegyvermestereket és fegyvereket képeznek ki (akárcsak a Noragamiban itt is emberek a fegyverek, át tudnak alakulni), hogy szerezzék meg a démonná vált lelkeket. Kedvenc animém, nagyon jók benne a csaták. :)
Chuunibyou(asszem így írják): gyerekek szintén akik szupererőt képzelnek maguknak. Na jó, a sztori több de nézd meg. :)
Date a live: a főszereplő srác húga azzal foglalkozik, hogy hatástalanítja a földre érkező "boszikat", akik fiatal lányok varázserővel. Hatástalanítani pedig csókkal lehet őket és ehez kell a fiú.
A lovely complexet,nisekoit és d-fragot én is ajánlom.Nagyon jó animék. :D Ez mellett Sakurasou no pet na kanojot,Hyoukat és Saekanot ajánlom.
Neked is ajánlom,7-es válaszoló. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!