Full Metal Panick Fumofu : Ez a két jelenet melyik részből van?
2016. jún. 20. 17:10
1/7 A kérdező kommentje:
Az első kép olyasmit tartalmaz, hogy elfelejtett elhozni valamit a srác, és utána ketten, rohannak lépcsőházban meg vonatoznak, elég pörgős jelenet :)
2016. jún. 20. 17:14
2/7 anonim válasza:
1. kép: 2. rész
2. kép: 8. rész (FMP-ből, de nem a Fumoffuból)
3/7 A kérdező kommentje:
Valóban volt pár jelenet a 2. részben amire gondoltam, de nem ezt keresem hanem, ugy zajlot az a jelenet, hogy Sousuke
keres valamit a táskályáában ugyanígy tanteremben de nem hozta el, és míg kimodja, hogy Chidori, a csaj felkapja rángatja aztán felkapja és hátra esik vele, olyan birkozó fogás csinál Kaname.
2016. jún. 20. 18:20
4/7 anonim válasza:
13:44-től? Ha nem erre gondolsz, akkor sajnos nem tudom.
5/7 A kérdező kommentje:
Ja,hát azt nem mondtad konkrétan, hogy az 1. is a Fumofuból van...Köszi megvan akkor.
Na és ez ? : [link]
2016. jún. 20. 20:27
6/7 anonim válasza:
Ja igen, bocsi, elfelejtettem odaírni, hogy az Fumoffu xD
Ez is a Fumoffu-ból van a 12. részből.
7/7 anonim válasza:
Souske nem vitte a suliba Kaname jegyzeteit, ezért mikor kimondta kicsit nagyon kapott... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!