Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime zenék? (Nem engedte az...

Anime zenék? (Nem engedte az oldal, hogy fel tegyem a kérdést mert túl rövid, ezt csak helyfoglalásnak írtam. )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csak úgy a kiváncsiság kedvéért teszem fel ezeket a kérdéseket: 1/ Szerintetek melyik animének vannak a legjobb zenéi?, 2/Nektek konkrétan melyik animés zene tetszik a legjobban (akár jelenettel együtt)?

Nekem: 1/Death note és a Code geass (szerintem nagyon jó zenéik vannak. 2/Az attack on titan utolsó részében amikor Erennek elborul az agya és brutálisan regenerálódva Anie után rohan link: https://www.youtube.com/watch?v=vtQk6EQnlQ4

2016. jún. 20. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Death Note, Code Geass tényleg nagyon jó OSTk, bár az utóbbinak van pár openingje ami kiállhatatlan.

Szerintem ezeknek még kiemelkedõ:

Fate/Zero

Elfen Lied

Madoka Magica

Umineko no Naku Koro ni

Berserk

FMAB (bár itt is van pár szörnyūség, de a legtöbb nagyon szép)

Konkrét kedvenc zenés jelenetet most így hirtelen nem tudok mondani, túl sok dolog jut eszembe. Ami biztos a top 5ben van, az a Code Geass utolsó epizódja amikor Lelouch diadalmenete alatt megszólal az 'All hail Britannia' aztán Fate Zeroból a Kiritsugu vs Kirei harc. Talán még a 3rd Impact az End of Evangelionból.

2016. jún. 20. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Én őszintén animéknél gyakran vagyok úgy, hogy egy opening igazából csak az anime miatt tetszik, mert visszaadja a feelinget, meg az emlékeket, de ha csak úgy hallanám nem tetszene. Ez alól kivétel a Baccano! openingje, na ez volt az az opening ami önmagában elég volt ahhoz, hogy beszívjon az anime. Illetve még az Ergo Proxy opening/ending is elég jó.
2016. jún. 20. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Naruto zenéi nagyon jók és az openingek is nagyon tetszenek.A Sakurasou no pet na kanojo openingje is nagyon bejövős,főleg a zene.
2016. jún. 20. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
A Kaichou wa Maid-sama "end song"-ja tetszik nagyon! Egész: Yokan- Heidi.
2016. jún. 21. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Az összes Yoko Kanno által komponált zenéjű anime, többek között:

Zankyou No Terror (ennek talán a legjobb)

Ghost In The Shell: Stand Alone Complex: 1-2. évad

Wolf's Rain

Cowboy Bebop

Jin-rou

Csodás zenéje van még:

Ghost In The Shell (95)

Neon Genesis Evangelion: Itt viszonylag kevés, de az a kevés zseniális.

JoJo's Bizarre Adventure sorozat: Az összes évadnak nagyon hangulatos és változatos zenei keveréke van.

Tengen Toppa Gurren Lagann és Kill la Kill: Ezeknél igazából csak kevés emlékezetes szám van, de azok tényleg nagyon jók.

2016. jún. 21. 16:00
 6/8 Carvahall válasza:

A Death Note-ban tenyleg nagyon jok, a Code Geass-ra mar nem emlekszem :/

Amiknek altalaban nagyon jo szerintem a zeneje, azok a martial arts animek.

Pl.: Naruto, Dragon Ball, One Piece stb.

Es ami bennem az egyik legjobban megmaradt: Cowboy Bebop

2016. jún. 25. 14:33
 7/8 Riley Grove ***** válasza:
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
2016. jún. 25. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Shigatsu wa Kimi no Usonak elképesztően jó zenéi vannak :)
2017. dec. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!