Csak én nem értem a Fairy Tail logikáját? ( bővebben lent)
Sziasztok :D
Beértem az anime sorozatot vagyis addig néztem meg ameddig még a jelenkorban vannak,mikor már a Mavis féle visszaemlékezés van azt még nem kezdtem el.De nem is ez a fő téma most....
Hanem az hogy csak nekem tűnt fel hogy az egész Fairy Tail animében kimaradtak az epikus támadások megtanulása/gyakorlása??? de mondok egy példát erre !
Mikor Natsu legyőzi az Sting és Roguet a versenyen az utolsó támadásával is mégis mi volt már nem azért...az egész sorozatban nem használta egyszer sem és akkor csak úgy eltolja azt a támadást ami felért az ikersárkányok együttes támadásával sőt még le is győzte őket...jó tudjuk hogy Natsu a főszereplő és neki van a legerősebb ereje de azért pár részt betehettek volna ahogyan gyakorolja ezeket a támadásokat nem???
Önmagában nem mutatták meg a gyakorlásukat a verseny előtt, mért ne lehetne, hogy valami újat mutasson? (sőt, ez volt a lényege)
Natsunál pedig vannak sokkal erősebb szereplők és ezt nem egyszer be is mutatják.
Maga a sorozat pedig Lucy körül forog ha nem vetted eddig észre :D a legtöbb ha nem az összes új történet rész "Lucy-tól" indul.
Persze Natsu a nagy badass főszereplő stb.
Amúgy meg ha olvasod a mangát többre mész, jobb jelenetek, stb. Sok mindent elbarmoltak az animében, de én így is szeretem. (a grafikája viszont - a színezés - ahogy előre halad a sorozat úgy romlik, elképeztő milyen szinten).
Hát igen az anime elején még emelték ki annyira de a Tartaros részeknél már nagyon látszott hogy Lucyt és a főbb lány karaktereket nem nagyon akarják felöltöztetni ha értitek mire gondolok...minél jobban legyen ki a dekoltázs meg a harcok végén a meggyötört elgyengült lány karakternek a feszes comb az ami látszódjon mert a perverzek arra élveznek el...nem azt mondom hogy baj ha kicsit nagyok a melleik de azért Lucynak már túlzás...
Illetve szerintem mutathatnák a gyakorlást is...pl. Narutoban mikor részeken keresztül gyakorolt Naruto hogy egy technikát elsajátítson.
A kommenthez hozzászólva:
Szerintem ez az egész "fanservicesdi" már jóval a Tartaros előtt elkezdődőtt. A Tenrou szigetben is amikor vége lett a csatának Lucy pólója olyan szakadt volt, hogy a fele melle kivolt, meg talán Ultearnak is. Aztán persze ott volt 2 fürdős OVA is. A végén már lehet hogy ruhát se adnak rájuk... Nemvéletlenül tartják az emberek Fanservice Tail-nak.
A kérdésedhez:
A Fairy Tail nem olyan sorozat, hogy érdemes lenne a férfi főszereplővel technikákat gyakoroltatni, mert ilyet a végsőkig komolytalan emberek nem csinálnak. (És ne mondja senki, hogy a Fairy Tailben könnyű olyan jelenetet találni amiben még Happy vagy Natsu se komolytalankodik) Natsu egyébként többször is csak eszik az aetherionból, villámból, istentűzből, sötéttűzből és máris kész az új technika. Egyébként ha az író lusta lenne, akkor a Karyū no Tekken lenne az, amivel mindent legyőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!