Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bleach Filmek sorrendjében...

PsychoticGhoul kérdése:

Bleach Filmek sorrendjében segítség?

Figyelt kérdés

+hogy kb melyik rész útán nézzem meg.

Leírná valaki?

2016. jún. 18. 21:35
 1/2 Helpmeplz válasza:
100%
Hát igazából én sem követtem soron, hogy mikor melyik ep. után nézem meg a filmeket, miután már megnéztem a Bleachet (Egyébként legalább 15x láttam :D) Akkor kezdtem el a filmeket nézni. Tulajdonképpen nincs megszabva, hogy melyik rész után kell megnézned, mert nem lehet az animével egy szálon követni, teljesen független történet a film. De ha te az animével egy soron akarod nézni a filmeket, akkor az első film (Elveszett Emlékek)-nél az események ott kezdődnek mikor Ichigo megmenti Rukiát, és visszatérnek az Emberek Világába. Tehát miután legyőzte Byakuyát az a rész vagy azutáni 2-3. rész után kell nézned. (Egyedüli film amelyik kapcsolódik az animéhez egy kicsit is) Aztán ugyebár van még 3 Bleach film többek közt a 2. film (Gyémántporlázadás) Ezt már meg nem tudja mondani neked senki sem szerintem, én sem, hogy melyik rész után, előtt nézd, Hitsugaya benne a főkarakter, szóval ahogy gondolod. Fade to Black (3.film) ez Rukiáról szól, és a Lelkek Világáról. Ha az animével egy időben akarod ezt is nézni akkor (nem tudom most hol tartasz vele, vagy már végignézted-e) nézd akkor mikor fillerek vannak. Utolsó, 4. Bleach film, a Hell Chapter, a pokolban játszódik, ez sem nagyon behatárolható mikortól függ össze az animével. Akkor talán a kettő kapcsolódik egymással ha az a rész után kezded el nézni, amikor Ichigo-n eluralkodik a lidérc. Egyébként csináld úgy szerintem, hogy végignézed a Bleachet, és utána a filmeket sorjában. Én is úgy csináltam.
2016. júl. 14. 14:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha nem kapcsolódik a történethez akkor lehet én is a sorozat után nézem meg , amúgy 212-nél tartok elég jó rész :D
2016. júl. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!