1/5 Nevem Panni válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nagy valószínűséggel lesz. Hiszen gondolj bele. A két család védi Yuit a farkasoktól és attól a testvérpartól. Sajnos már régebben láttam és elfelejtettem egy részét, de a testvérpár még szinte semmit sem léppet. A farkasok voltak, és ennyi. Azt hiszem ennek nincs mangája, tehát nem manga reklám, és ha nem folytatják akkor nem tudjuk mi lesz. Szóval szerintem lesz, és nagy valószínűséget látok rá.
2/5 anonim válasza:
A Diabolik Lovers anime a visual novel reklámja miatt jött létre. Valamikor megjelenik a Lost Eden vn ( [link] van egy olyan érzésem, hogy ehhez lesz anime is. Ezen kívül két játékhoz nem készült semmilyen anime: Lunatic Parade ( [link] és Vandead Carnival ( [link] Az első sorozat eladásairól nem találtam adatokat, de a második hozta az 1-2 ezres eladásokat, ami egész jónak mondható, összességében kb. 41 millió yen bevételt hozott, ami egy átlagosabb/gyengébb bevételnek felel meg. Hogy ebből mennyi a nyereség, azt nem igazán lehet tudni.
Összességében tehát elképzelhető, hogy a következő vn reklámjának céljából egy harmadik animesorozatot is készítenek.
3/5 anonim válasza:
Nagy esély van rá, hogy lesz. Személyes véleményem...a srácok (Főleg Ayato*_*) nagyon jók ^w^ viszont a női karakterünk valami borzalmas. Azért remélem majd valamit kezdenek vele a készítők!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat! Utolsó válaszoló, nekem is Ayato a kedvencem de szerintem is yui valami szörnyű. Remélem kijön a harmadik évad végre. Köszi a válaszokat!:)
2016. júl. 17. 12:58
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem hogy csak ilyen kisebb részekre lesz szétszedve pl Játékok egyes részekhez és enyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!