Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » One Piece: Szerintetek ki...

One Piece: Szerintetek ki lesz a 10. tag a Szalmakalaposoknál?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.

2016. jún. 14. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem muszáj lennie.

De esetleg a spoiler Minkek, mivel ők már Luffyék oldalán állnak.

Elég sok sziget/királyság/nép -vagy nevezzük akárhogy- is melléjük állna, ha úgy alakulna a dolog, mint pl. Alabasta, Dressrosa, Fishman Island, Zou stb.

2016. jún. 14. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

én azt is eltudom képzelni ,hogy Jinbei lesz az :D

ahogy meg kérte Luffy :) lehet ő lesz az^^

2016. jún. 14. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokan Jinbeit mondják ami lehetséges is.De esélyesnek ott van Carrot,Pedro(nem hiszem) vagy akár Purin(én személy szerint örülnék neki).Néhányan még Ceasart is mondják.

De ez kiszámíthatatlan igazából.Dressrosánál is annyira biztos volt benne mindenki(én is) hogy lesz új tag de "csak" a Flotta alakult meg.

Na mindegy majd meglátjuk :)

2016. jún. 15. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Carrot
2016. júl. 8. 22:16
 5/5 energy500 válasza:
SPOILER Eddig bárki lehetett volna a 10 lehetett volna jimbei is lehetett volna Belamy is de végül lett egy rakat szövetségesük miután legyőzték Doflamingót szal' mondhatjuk ugy is ki lesz a 200. :D
2016. aug. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!