Ajánlanátok valami nagyon jó yaoi-hentai mangát?
Ne csak dugás legyen, hanem valami érzelmi szál is!
Köszönöm!
Super Lovers kizárva, mert ismerem :)
Sokat! :)
Most szexuális tartalmú BL mangát (yaoit) akarsz, vagy hentai mangát fiúxfiú felállással? Mert a kettő nem ugyanaz!
Ha yaoi mangát szeretnél, érdemes ránézned a következőkre:
Sex Pistols
Choco, strawberry, vanilla
Love Stage!!
Ten Count
Saezuru Tori wa Habatakanai
Giglio
Interval
Innai Kansen
Keep Out
Junjou Romantica
Kimi wo Watareba
Kuroneko Kareshi no Amaekata
Love Song
Last Client
Othello
Missing Code
Wild Rock
Vassalord.
Tableau numéro 20
Crimson Spell
(Nagyon vegyes, nekem speciel a kedvenc yaoi mangáim. Van itt műfajra meg hosszra minden, szóval fogsz tudni kísérletezgetni, hogy megtudd, mi tetszik vagy mi nem.)
Ha fiúxfiú felállású hentai kell, mangát noha nem tudok ajánlani, mert nem olvasok, de az egyetlen ilyen, amit ismerek animében, az a Boku ni Pico.
Köszönöm szépen :)
A kérdésedre válaszolva:
Tudom, hogy nem ugyan az és mindkettő érdekel :)
Ja, jó, bocsi, a kérdésből nem volt egyértelmű!:D Hentai mangákat AA-n ki lehet listáztatni:
Bal oldalt pedig tudsz még szűkíteni, attól függően, hogy mondjuk hosszra vagy készítési évre, esetleg témára milyet szeretnél (illetve hogy szeretnél-e hozzá teljes magyar fordítást, stb). ^^ Tudom, sajna nem ajánlás, de ez jutott eszembe, tudsz esetleg majd böngészni, hátha látsz valami szimpit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!