Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok "minőségi" vagy...

Mondanátok "minőségi" vagy "felső kategóriás" animéket? Valamint mit gondoltok ezekről az animékről?

Figyelt kérdés

Válogatós voltam mindig is így nem néztem túl sokat meg. Amiket néztem azokra pedig az emberek nagy része azt mondta, hogy közép kategóriás, vagy meg se üt azt. Felsorolom mik ezek, és kíváncsi lennék, ti minek mondanátok. Mindegyiket végig néztem.

Attack On Titan*

Slayers* 1-3, (4-5 borzalmas volt)

Elfen Lied*

Yu Yu Hakusho

Sword Art Online

Owari no Seraph

Mirai Nikki*

Full Metal Panic 1-2

Most hirtelen ennyi ugrott be. Azt mondják sokan rájuk hogy átlagosak. Mi számít jónak? Megcsillagoztam azokat amelyek különösön tetszettek.

2016. jún. 9. 21:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Fullmetal Alchemist Brotherhood

Steins Gate

Baccano!

Planetes

Ergo Proxy

Mushishi

Samurai Champloo

Na ezek egyedibb, nem mainstream animék. Persze mindig szubjektív, hogy kinek mi tetszik, de nekem kb ezek a kedvenceim.

2016. jún. 10. 18:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocs, a Fullmetal Alchemist Brotherhood azért nevezhető mainstream-nek, de a műfajában felső kategóriás :)
2016. jún. 10. 18:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. jún. 10. 19:04
 14/16 Firedoom ***** válasza:

Felesleges minőséget keresni amíg nem egyezik az izléseddel :D

Amiket felsoroltál azok közül egyedül az Elfen Liedet mondanám "Minőséginek", pedig tudom róla, hogy klisés, hatásvadász és köze nincs a mangához, de még így is benne van a top 10emben.

Az SNK még ami nézhető, de számomra írtó unalmas volt. Sokkal többet kilehetett volna hozni belőle. Nem mondom, hogy rosz, de csak 10/7et ér nálam.

A kérdésben lévők közül még a Mirait meg a Saot értékelném: Mind a kettő középkategóriás, de ha a végét nem vesszük lehetne akár jobb is.

Az Owari amibe belekezdtem, de nem hatott meg.

Amik szerintem minőségibbek:

Fate/Zero mindenképpen megéri megnézni.

Code Geass, erről már tuti hallottál. Nem ok nélkül hipeolják.

Steins;Gate és az összes többi ;-s mű (Robotics;Notes, Chaos;Head)

Ha minőségi kell és főleg a látvány érdekel akkor ott van a Grimgar (Fej-Fej mellett a Fateval)

Parasyte

Zetsuen no Tempest

Wolf's Rain

Angel Beats

Psicho Pass

Madoka Magica

És talán a Guilty Crown

2016. jún. 10. 23:53
 15/16 A kérdező kommentje:
A látvány nem nagyon fontos nekem, inkább történet vezetés vagy mondani való
2016. jún. 10. 23:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Code Geass 1evad kész. Ehhez hasonlókat tudtok még írni? Tényleg egy minőségi darab.
2016. jún. 13. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!