Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Rokka no Yuusha-hoz hasonló...

Mate501 kérdése:

Rokka no Yuusha-hoz hasonló animét keresek?

Figyelt kérdés

AMV az animéről: https://www.youtube.com/watch?v=jgJaaVYkSlY

műfajai:akció, fantasy, kaland, mágia, misztikus, alternatív világ, arisztokrácia, bishoujo, démon, erőszak, hűbériség, jóslat, kardforgatás, kiválasztott, küldetés, különleges alakulat, küzdelem, varázsló

alap story:Mikor a gonosz Démon Isten ismét a világot fenyegeti, a sors kiválaszt hat hőst, és felruházza őket a képességekkel, amivel legyőzhetik a fenyegető veszélyt. Adlet, aki saját állítása szerint a legerősebb ember a világon, épp a Hat Virág Hőseinek találkozóhelyére tart, ahol azonban heten gyűlnek össze! A társaságnak meggyőződése, hogy egyikük valójában a legyőzendő gonosz ügynöke, a gyanú árnyéka pedig Adletre esik.(animeaddicts szerint.)

Nem túl sok animét láttam de leginkább a death note-ra tudnám hasonlítani.Aki nem látta szerintem nézzen bele legalább az 5 részig.( onnantól indul be.)Remélem tudtok nekem segíteni!

Üdv Máté.

2016. máj. 19. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ao no exorcist- démonos, fantasy világ

Umineko no naku koro ni- misztikus, kicsit talán horror, egyik személyes kedvencem.

Magi- fantasy

Akame ga kill- véresebb darab, különleges alakulat

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2016. máj. 20. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Shingeki no Bahamut: Genesis

Donten ni Warau

2016. máj. 20. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Tales of the Abyss
2016. máj. 20. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Az Akame ga kill-t láttam, nagyon jó anime de nem igazán hasonlítanám a Rokka no Yuusha-hoz.A többit nem láttam majd utánuk nézek.Köszi a válaszokat.
2016. máj. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!