Tudtok jó mágikus animéket?
Leginkább a Fairy Tailhez hasonlóra gondoltam. Lehet démonos meg istenes meg ilyesmik is :D Fontos még hogy a főszereplő szimpatikus, és szép legyen :D A hangulata is ne legyen nagyon komoly inkább vicces, vidám :D És jó lenne ha a grafikája is szép lenne :D És ne menjen el nagyon a Magical girl típus felé ha kérhetem :D Amiket ne mondjatok mert megnéztem belőlük pár részt és nem annnyira tetszettek: Bleach, One Piece, Inuyasha, Naruto (ez egész jó de azért mégsem néztem a 17. résztől tovább) és ehhez hasonlóak.
Amiket láttam és tetszettek: Fairy tail, High School DxD összes évada, Avatár: Korra és Aang legendája (tudom ez nem annyira anime de mégis általában ide sorolják), Hyperdimension Neptunia, Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan stb.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :)
Hataraku Maou-sama! - fantasy, vígjáték, nem fogsz szerintem csalódni
Magi: The Labyrinth of Magic - 1. évad, vannak benne komolyabb részek, poénok is
Magi: The Kingdom of Magic - 2. évad
Druaga no To: the Aegis of Uruk - 1. évad poénos leginkább
Druaga no Tou: Sword of Uruk - 2. évad komolyabb
Nanatsu no Taizai - elég siratós néhol, de alapvetően jó, vicces és nagyon szerethető
Toaru Majutsu no Index - tudomány és mágia, komoly és vicces, ha a High School DxD tetszett, ez is lehet, van 1 nagyon komoly oldala is
Toaru Majutsu no Index II
Toaru Kagaku no Railgun
Toaru Kagaku no Railgun S
Soul Eater
A Magit azt mindenképpen nézd meg, ha tetszett a Fairy Tail :D
Még egy-két tipp:
Ao no Exorcist - A főszereplő a Sátán fia. Először vonakodtam tőle, de rögtön egy rész után nagyon megtetszett.
Arcana Famiglia - Ez egy kicsit gyengébb anime, meg kicsit befejezetlen is, de ezektől eltekintve nem rossz, szóval felírtam :)
Chrno Crousade - Még az A+ korszakában nagy kedvencem volt. Démonok vannak benne... Ha szoktál animézni, valószínűleg ismered, de ha még nem nézted meg, akkor érdemes
Gakusen Toshi Asterisk - Ez nekem nagyon tetszett, habár egy picit sablonos és kiszámítható a történet.
Rakuday Kishi no Cavarly - Ez nagyon hasonlít az előbbihez. Ezt néztem meg először, utána az Asterisk-et, de már egy rész után láttam a hasonlóságot. Viszont nem teljesen ugyanaz! Szerintem nézd meg mindkettőt, mert mindkettőben vannak egyedi vonások.
Hakuouki - Nemrég néztem meg, de egyből beleszerettem. Ha megnézed, megtudod, hogy miért.
Inu x Boku SS - Ebben erőteljesebb a szerelmi szál
Kamisama Hajimemashita - Egy kislányból istennő lesz, egy rókaszellemből pedig a szolgája. Nagyon aranyos kis történet
Karin - Egy vámpírlány története, aki nem vért szív, hanem vért termel. Az első 5-6 rész elég unalmas, én abba is hagytam az 5. résznél, de aztán újra folytattam, és nagyon megtetszett
Kobato - Erre nem teljesen emlékszem, mert már rég láttam, de valami olyasmi rémlik, hogy egy lány, aki az égből jött (??) össze kell gyűjtsön sok jótettet, hogy valóra váljon egy kívánsága
Mondaiji Tachi ga Isekai Kara Kuru Sou Desu yo - Három emberke különböző dimenziókból a "Kis Kertbe" kerül, ahol bátran használhatják mágikus, nem mindennapi képességeiket a jó ügy érdekében
Pandora Hearts - Kb. 3-4 éve láttam, ezért csak a szereplőkre emlékszem, meg arra, hogy nagyon bejött az openingje és maga a történet is megragadott. Utána nagyon vártam, hogy legyen következő évad, mert egy kicsit befejezetlennek tűnt, de nem lett :/
RDG - Red Data Girl - Ezt is rég láttam... Arra emlékszek, hogy az első pár rész uncsi, de utána, ahogy egyre több titokra fény derül, már nagyon élvezhető.
Shakugan no Shana - Shana, aki a kardjáról kapta a nevét, holt emberek lelkét küldi át a túlvilágra. De nem hátborzongató vagy horror anime, hanem nagyon aranyos story :3
Yumekui Merry - Merry, a rémálom, és Yumeji története. Most néztem újra, és még mindig nagyon szeretem^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!