Mangában mi a vége Shingeki no Kyojin/Attack on Titan-nak?
Szerintem kezdj bele a mangába ha egy kicsit is szeretsz olvasni és érdekel a történet :) Én is vagy harmincszor ugrottam neki, aztán rászántam és elolvastam az első fejezetet. Aztán még huszat. Függő lettem, és konkrétan jobban szeretem mint az animét. A rajzolás picit fura eleinte, de egy idő után nem csak hogy megszoktam, de meg is szerettem. Nagyon passzol a mangához :D A karakterek is több teret kapnak és jó pár dolog van amit az animéből kihagytak. Nem lényeges dolgok - érdekesek annál inkább.
Én a mangamagyarul-t ajánlom, igaz hogy le kell töltögetni a fejezeteket, de szerintem igényesebb és kevésbé erőltetett a fordítás. Ráadásul friss is sűrűbben van!
Egyébként a mangaka azt nyilatkozta hogy körülbelül 20 kötetesre tervezi, eddig 19 kötet van, és már érződik hogy közeledik a vége. Bár az AoTnál sose tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!