Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hol lehet animés cuccokat...

Lehiye kérdése:

Hol lehet animés cuccokat venni olcsón?

Figyelt kérdés
Pl.:kitűző,poszter,kulcstartok. Ha online oldalt irton lec ingyen kiszallithato legyen es ne legyen tobb ido mint 2 het

2016. máj. 11. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Csakis Ebay és hasonló oldalak.
2016. máj. 11. 15:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Az ebayon csak nagyon drágàn találtam es az olyasmi oldalakra lennék kiváncsi
2016. máj. 11. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Rosszul, rossz helyen keresel. Egy-két centtől kezdve pár dollárig tele van az Ebay.

Anime poster, anime key holder... ezekre rakat találatot ad ki, csak válogatni kell.

Sajnos, ha meg akarsz találni valamit, ami neked kell ,időt kell rászánnod. Az ebayyel megoldhatod, ha ezt megteszed, de ez rajtad múlik.

2016. máj. 11. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Holdfényteam:) ez egy magyar bolt, szoval barmikor elmehetsz [link]

Az oldal aljan talalod a cimet:) Picit dragak, dehat eredeti dolgok a kiadoktol szoval megeri szerintem

Ezen kivul: [link] de ez eleg draga,ennek is van boltja pesten ha jol tudom

[link] ennek a regi boltja bezart, elvileg a westendben van valahol az uj, de rendelni innen is tudsz es nem sok ido

MondoConon es playiten valamelyik mindig ottvan eleg nagy kinalattal, remelem segitettem

2016. máj. 12. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!