A fullmetal alchemist brotherhood c. animét érdemes megnézni?
Igen, érdemes!
Utolsó: amit talán "hibának" lehet vélni az az, hogy nagyon elkapkodták az elejét és túlságosan in medias res lett a kezdés, mert a készítők arra alapoztak, hogy a nézők olvasták már a mangát vagy látták a sima FMA-t (aminek az elején nyugisabb tempóra van véve a világgal való ismerkedés).
Mondjuk én nem értek egyet azokkal, akik ezt hibának vélik, mert én, annak ellenére, hogy sem a mangáról sem a másik animéről nem hallottam azelőtt, hogy nekikezdtem volna a Brotherhoodnak, mindent tökéletesen értettem.
Érdekesség gyanánt a sima is megnézhető. De az csak Kapzsi (Greed) bemutatásáig követi többé-kevésbé hűen az alapmangát, utána teljesen más irányba megy a sztori és a karakterek is másak.
Elég elborult és lehangoló tud lenni, a történet se áll össze olyan kereken (lévén a készítése idején a manga még nem volt kész), de vannak rajongói. Sokak szerint drámaibb, sokkolóbb, "merészebb".
Nekem az első sokkal jobban tetszett, főleg az egésznek a fellvezetése. Ha az anime (akarmennyire is) eltér a mangától, engem nem zavar, csak legyen élvezhető.
(Máshol is van hasonló, hogy a film/sorozat eltér a regénytől, de en ek sem kellene gondot jelentenie).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!