Démonos, sátános animék? (többi lent)
A Berserkben, majd ha jön a 2.évada júliusban.
Eddig csak 1 évada van, valamikor a 90-es években készült, de annak csak a legutolsó része volt ilyen.
Amíg nem láttam a lentieket, egyből a Hataraku-t (+az AnE-t) akartam írni xD
-Hoozuki-kun no Reitetsu (a japán pokolban játszódik, mérsékelten bemutatva annak részeit és lakóit, de inkább a humorra koncentrál)
-Devil Survivor 2: The Animation (szerintem ez egy nagyon megosztó mű, nekem pl. tetszett, de van olyan ismerősöm, aki 2 rész után dobta - szerintem azért érdemes belenézni)
-Haiyore! Nyaruko-san (totális ökörség, de ha megnyer a humora, akkor darálod majd a részeket)
-Makai Ouji: Devils and Realist (ehm.. ezt leginkább akkor, ha lány vagy xD)
-Nanatsu no Taizai (inkább kalandos, lovagos, de a démonok is szerepet kapnak benne - de inkább csak a vége felé)
-Senyuu. (ez egy - 2x13+4 részes - 5 perces részekből álló kis paródia, nekem bejött a humora.)
Remélem találsz köztük olyant, ami tetszik. :)
Köszönöm szépen a válaszokat! ❤
Az Ao no Exorcist-et már láttam:)
A harmadik válaszolónak köszönöm szépen, ment a zöld! ❤
- Blood Lad (Bár ez inkább a vérfarkasokra és a vámpírokra koncentrál, de felbukkan benne egy csomó más lény/démon is.)
- Dante's Inferno: An Animated Epic (A Pokol és Lucifer igencsak nagy szerepet kapnak benne.)
- Fairy Tail (A Tartaros Arc jóformán csak démonokról szól.)
- Mononoke Hime (Valamilyen szinten nevezhetjük démonosnak.)
- Inuyasha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!