Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok animét ajánlani?...

Tudnátok animét ajánlani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Amiket idáig láttam és tetszettek: SAO, AoT, The irregular at magic high school, Toradora!, Steins gate, No game no life, Code geass(ez a kedvencem), Death note, Overlord, FmAb, Charlotte. DE! Mostanában sokat olvasgatom ezt az oldalt és úgy veszem észre, hogy az igazán nagy animések szeméből ezek szarok (talán kivétel a steins gate, FmAb, Toradora!). A múltkor olvastam egy kérdést és a hozzá tartozó válaszokat (be akartam linkelni de nem találtam meg újra) és az volt a téma, hogy az animeaddict - on milyen rossz a toplista meg hogy, az ezredforduló óta csak szenny jön ki a stúdiók kezéből és, hogy animét nézni egyre gázabb. Nos én azoktól szeretnék ajánlatokat kérni akik ezzel egyetértenek. Az érdeklődési köröm elég széleskörű szóval bármilyen jöhet.

2016. máj. 1. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:

A Code Geass se rossz anime amúgy:D

Egyébként Rainbow és Berserk.

Az én személyes kedvenceim még a Shinsekai Yori és a Mahou Shoujo Madoka Magica, illetve a Gintama, utóbbit inkább akkor ajánlom, ha már láttál 100-200 animét, mivel elsősorban paródia.

2016. máj. 1. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Tényleg jó anime szerintem nem "szenny":

Gosick

Tenkuu no Escaflowne - régi

Death Parade

Barakamon

Gin no Saji

Ore Monogatari!!

Chuunibyou demo Koi ga Shitai! (csak az első évad)

Seirei no Moribito

Tiger & Bunny

Trigun

Juuni Kokuki

Natsume Yuujinchou

Mushishi

Fate/Zero (csak ez a Fate sorozatból)

Persze lehet ezket is utálja valaki.

2016. máj. 1. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Engedelmeddel akkor azok amik szerintem az etalonba tartoznak, de ugyanakkor , nem feltétlen a mai fiatalok kedvencei (sajnos):

- Ghost in the Shell (minden ami GITS, sorozatok, filmek, mangák)

- Cowboy Bebop

- Afro Samurai

- Elfen Lied

- Trigun

- Chobits

- Neon Genesis: Evangelion

- Blue Gender

- Afro Samurai

- Wolf's Rain

- Tokyo Godfathers

- The girl who leapt through time

- Interstella 5555

- Paprika

- Appleseed

Nomeghát , mármár közhely számba megy: Mijazaki Hajao munkássága

Szorgalmi feladat: Akira , Astroboy :)

2016. máj. 1. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Sao és Aot féle shounen parádét kér és beajánlotok ennyi mesterművet (Gondolok elsősorban a Rainbow-ra és a Berserk-re), ilyenekre pár ZS kategóriát kéne írni.
2016. máj. 1. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlatokat! Hát megleptetek. Nem hittem volna, hogy ennyi lesz. Az biztos, hogy nem fogok unatkozni...
2016. máj. 1. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek más tetszik és attól meg nem szenny valami,de persze van jó pár olyan is.Amit én ajánlok:Nisekoi,Oreshura,Tonari no kaibutsu-kun,Saekano...
2016. máj. 3. 01:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az Another c. animét ajánlom. Szerintem nagyon izgalmas, és hangulatos. Nekem nagyon tetszett, nálam az első helyen áll. Horror kategória de nem ijesztő. Morbid jelenetek vannak benne. Ha a komolyabb téma is érdekel akkor csak ajánlani tudom.
2016. máj. 3. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!