Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak még ilyen animék?

Vannak még ilyen animék?

Figyelt kérdés

Mint például a One Punch Man és a No Game No Life.

A lényeg, hogy a főszereplő nagyon erős legyen, és valahova új helyre kerüljön, ahol lenézik őt.

2016. máj. 1. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Overlord : Nagyon erős a főszereplő és új helyre is kerül és a magánhadseregét leszámítva névtelen ismeretlen lesz az új világban nálam toplistás anime.

Hataraku maou-sama : Démonnagyurat kiűzik a már általa meghódított világból és a jelenkori földre menekül hűséges tábornokával, de mivel a földön nincs mágia ezért hétköznapi embereként jelennk meg szupererők nélkül és szembesülnek vele hogy az életben maradáshoz pénz kell vagyis munkába állnak. (később azért majd visszatér az ereje) Nekem tetszett kifejezetten humoros és szórakoztató anime volt :)

2016. máj. 1. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Hataraku maou-sama-t már láttam, az nekem is nagyon tetszett! :)

Viszont akkor az Overlord-ra rákukkantok.

Köszönöm a választ! :)

2016. máj. 1. 17:13
 3/3 ptlg225 ***** válasza:
Top wo Nerae! 2
2016. máj. 2. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!