Tokyo Ghoul:re -ben Kanekinek visszatér az emlékezete?
Figyelt kérdés
Nemrég akadtam rá a Tokyo Ghoul című Animére ami nagyon tetszett, ezért a mangát is elkezdtem olvasni. Viszont úgy hallottam, hogy a :re -ben Kaneki elveszti az emlékezetét és nem ismeri fel a barátait. Azért kérdezem, mert eddig végig azon izgultam, hogy mi lesz a szereplőkkel, illetve hogy Kaneki és Tuoka között lesz -e valami, mert ugye Touka megszerette Kanekit. De sajna így hogy (szerintem feleslegesen) eltelik "x" idő, és Kaneki emlékéből kitörlődik mindenki akit addig ismert, ez így eléggé elszomorító vagy hogy mondjam. Annyi lehetősége lett volna az írónak hogy "összehozza" a két karaktert, de mégsem. (Persze nem akarom hogy nyálas csöpögős love story legyen belőle nyugi :D) Ha jól tudom a :re még fut, szóval bármi megtörténhet benne, így remélem hogy ha ez igaz, akkor visszanyeri majd Kaneki az emlékeit és újra a ghoulok oldalán lesz majd és nem szúrják el a sorozatot mert kár lenne érte.2016. ápr. 15. 09:45
1/4 anonim válasza:
Nem derül ki egyértelműen, de a manga legutóbbi fejezetében a nevén szólította Touka-t, akit korábban nem ismert fel.
2/4 anonim válasza:
Igen, visszatér :)
Bár így utólag lehet jobb lett volna, ha nem tér vissza...
3/4 anonim válasza:
Az első válaszolónak nincs egészen igaza, mivel már lehet tudni vagy 2 hónapja, hogy visszatértek az emlékei.
Igen, teljesen visszatér. DE nem csak azok amik TG-ben voltak, hanem az is amit gyerekkorából "elfelejtett".
Ennek eredményeképpen az új személyisége is teljesen más lesz, mint az eredeti mangában.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. :)
2016. máj. 1. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!