Tudnátok mondani ilyen animéket?
Olyan animét keresek amiben fontos szerepet játszanak az elemek de ha nem fontos a szerepük csak benne vannak az is jó a lényeg ,hogy valamilyen szinten legyen az animének köze hozzá Pl:-avatár(Korra,Ang legendája
-vízcsepp mester
-naruto shippuuden(ez az az eset ahol nem olyan fontos szerepet játszanak az elemek de azért benne vannak)
Na szóval ilyen animéket keresek nagyon megköszönném ha tudnátok egy pár ilyet mondani (bocs a sok szövegért)
A válaszokat előre is köszönöm
Fairy Tail - jégmágus, tűzmágus, stb
Fullmetal Alchemist - Testvériség - fontos az elemek szerepe, mivel minden azokból épül fel az alkímia szerint
Magi: The Labyrinth of Magic
Magi: The Kingdom of Magic
Code Breaker: 1-6 ig szamozott fiukrol szol, akik kepesek az elemek hasznalatara. Azt felhasznalva szolgaltatnak igazsagot a bunozok felett (magyarul olnek) egy felsobb vezetoseg parancsra
Divine Gate: Szinten elemhasznalo fiatalok csoportjarol szol, akik valami multbeli esemeny hatasara egy Divine Gate nevezetu kaput keresnek, ami elvileg teljesiti minden kivansagukat (ez meg fut)
Tobb nem jut eszembe, mivel ez nem egy altalanos tema az animek koreben
De azert remelem segitettem :')
Köszöm!
A kérdésedre válaszolva igen segítetettél ,nem is kicsit.
:) ;)
Szerintem ezek azok
Yu yu Hakusho
Sámán király
A többit mar le írtak amit szerettem meg de remelem en I valamennyire segítettem amugy ez a kettő szinkronos
zero no tsukaima itt is használják mert ezekkel varázsolnak ( 4 évada van mindegyiknek egy kicsit más a címe de meg lehet találni őket)
kaze no stigma
witch
dragon crisis
Remélem segítettem és, hogy olyanokat írtam amiket meg is fogsz nézni és érdekelni is fognak
Köszönöm.
Szépen lassan mindegyikre sor kerül,mert rengeteg animét nézek egyszerre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!