Készült-e anime-adaptációja a Harry Potter könyveknek?
#rajzfilm #könyv #Harry Potter #anime #J.K. Rowling #adaptáció #japán rajzfilm #Joanne Kathleen Rowling
2016. ápr. 12. 21:40
3/9 anonim válasza:
Én sem tudok róla, szerintem nem is lesz, mert az teljesen más világ. Meg már nem is lesz, mert "kiment a divatból". Pedig ha ilyen szép rajzolású lett volna, biztos megnéztem volna :)
4/9 anonim válasza:
Nyitott vagyok az ötletre, a Dante Inferno című film tetszett, és nem tartom kizártnak hogy a HP-ből normális animesorozatot lehetne csinálni, a plakátot elnézve azt mondom. Csak NE ÍGY!!!
5/9 anonim válasza:
Talán ez:
De csakk annyi hogy vonaton utaznak varázsló iskolába és itt is beosztják őket ki mi lesz jósoló szerint.
7/9 anonim válasza:
Nem mindig sül el jól, ami angolt próbálnak, animébe átültetni. Ilyen például a Dr. Who - készült egy kis anime belőle, de nagyon rossz lett (kedvelem az animéket ês a DR. Who-t is, de ez egy pocsék lett).
Tini Nindzsa teknősök is hasonlóan rosszra sikeredett.
Úgyhogy nem érdemes, mindent animéve átültetni.
Vopt már Sherlick is, de az is fanart szintjén maradt. Helyette inkább a Death Notet ajánlanám, az is anime, de nagyon jóra sikeredett.
8/9 A kérdező kommentje:
Érdekes. Nekem tetszik a Doctor Who anime-adaptácója.
2016. jún. 22. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!