Animések, aki látta/nézi az Osomatsu-san című animét! Ki belőle a kedvencetek? :D
Figyelt kérdés
Én a tesók közül Karamatsut szeretem nagyon :D Kíváncsi vagyok arra,hogy ti kit szerettek belőle a legjobban?2016. ápr. 9. 16:48
1/5 anonim válasza:
Choromatsu. Ugyanolyan, mint én:D de amúgy mindenkit szeretek:3
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon nehéz kérdés...:D talán Jyuushimatsu a kedvenc, de nagyon nehéz választani. Mindegyik Matsut szeretem :3
3/5 anonim válasza:
nehéz döntés mindet szeretem :"D bár Osomatsu nekem nagyon semleges
Todomatsu a no.1 kedvenc..nem tudom miért,egyszerűen imádom..és tök aranyos is XD pedig nem hasonlítunk annyira..vagy nem is tudom.
Van egy Osomatsus csoportunk,ott is én vagyok Totty,most nyári conon is cosplayeztem..és ősszel is ő leszek x"3
de emellett imádom Karát és Jyushit qwq na meg Chorot.
4/5 anonim válasza:
Karamatsu ofc BURAZAZ
Ichimatsu meg full ugyanolyan mint én xD
5/5 anonim válasza:
Kara rulz, de én is imádom mindegyiküket >3<
Nem is gondoltam volna, hogy ezen az oldalon is akadnak fanok o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!