11/21 anonim válasza:
Ja... csak az ba** fel hogy ilyen shounen gagyiságok amiből 12 egy tucat sorra kapja a folytatást, a Berserk folytatásért meg 18 évet kellett könyörögni...
12/21 anonim válasza:
#11 És mit is kaptunk a könyörgésért? Nagyszerű cgi animációt 10fps-ben... Engem igazából már nem is érdekelnek az adaptációk, elolvasom a mangát és kész. :D (csak ne lenne megint hiátuson)
13/21 anonim válasza:
Pedig azon lesz állni fog megint. A Berserknek sosem volt szép grafikája, a 98-as már akkor is egy alacsonyköltségvetétsű cucc volt, rengeteg állóképpel, a filmek meg egy CGI hányás lett. Nézhető volt, nem a grafika miatt lett gyenge a mozifilm.
14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként a 14. részben mitörnik kirito val, hogy olyan szellem izé let..?
2016. márc. 22. 18:51
15/21 anonim válasza:
Szar a forgatókönyv, és nem logikus, csak az történik.
16/21 A kérdező kommentje:
Ha jobban megnézzuk szerintem aauna kardjához van köze nem... És az animével semmi gond nincs minimum 5/5 jár neki...
2016. márc. 22. 19:15
17/21 anonim válasza:
Én mindig a %-os skálát néztem, szóval igen 5% jár neki, a 100ből. Elvakult egy tininek kell lenni ahhoz hogy ráhúzd erre a marék konfettira a tökéletest. :D
18/21 A kérdező kommentje:
Pedig nekem sokat tanitott ez az anime, bár a vad b a r o m magyaroknak mi az már.. ugyebár
2016. márc. 22. 19:33
19/21 anonim válasza:
Az a szellemes cucc sima plot armor.
Mi az a nagyon sok, amit tanított?
Értékelésre pedig 2/5, ha már 5-ös skálán osztályozunk.
20/21 A kérdező kommentje:
Plot armor - ezt kifejtenéd bövebben?
2016. márc. 22. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!