Ezek közül az animek közül melyek azok amik nem érik meg az időt a megnézésükre? (Ha nincs befejezve és nem is lesz, az is számít)
Chaos;Head
Darker than Black
Aoi Bungaku Series
Ergo Proxy
The Tatami Galaxy
Un-Go
Kuuchuu Buranko
Ef a tale of memories/melodies
Boogiepop Phantom
Your lie in april
Plastic Memories
Mononoke
Plastic memories az egyik legjobb anime, amit láttam (kb. 50-et láttam eddig), de ez nem jelenti azt, hogy neked is tetszeni fog.
Myanimelist-en szoktam nézni néha 1-1 anime értékelését, gyakran azoknak az animéknek, amik nekem legjobban tetszettek, meglehetősen alacsony az értékelésük. Szóval én általában inkább az előzetesek alapján döntöm el, hogy megnézek-e egy animét, nem mások véleménye alapján.
UN-GO nekem bejott ^^ izgalmas, vicces nehol, jok a szereplok :)
Shigatsu wa kimi no uso-Your lie in april: Nagyon gyonyoru anime, ha megnezed, biztos megszereted a klasszikus zenet :D ezt mindenkepp megeri megnezni, tenyleg nem viccelek azzal, hogy gyonyoru. :) szep lezarasa is van :)
Chaos;Head -Nekem nem váltotta meg a világot ez az anime, és kicsit olyan lassúkás a tempója is, mindazonáltal érdekes hangulata volt, és több volt, mint unaloműző. Szerintem megéri végignézni.
Ergo proxy -Tipikusan az az anime, ami a végére az erős indításhoz képest ellaposodik, DE még a vége is egész jó, fent tudja tartani az érdeklődést, és szerintem kellően lezárt. Ezt is ajánlom.
Ef -A tale of memories -Nekem ez az anime ütött, főleg drámai és érzelmi színtéren. Amit sajnálok, hogy ezt néztem meg elsőnek és nem az előzményét az A tale of melodies-t. Mert a memories-ban már látható a melodies kimenetének néhány vonatkozása, és úgy már nem érdekel a melodies, hogy nagyjából sejtem, mi lesz a vége, habár így lehet, hogy egy nagyszerű történettől fosztom meg magamat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!