Tudnátok jó animéket ajánlani?
1. Naruto.Kötelező darab és garantáltan tetszeni is fog.
2.Nisekoi.Ez szerelmi és picit hárem anime,de nagy rajongó tábort tud maga után,mivel a manga az egyik legsikeresebb mostanában.Szerintem ez is tetszene,mert nem olyan mint a többi szerelmes anime.Kérlek csak az első 1-2 rész nézd meg és az alapján eltudod dönteni,hogy tetszeni fog vagy nem. :)
Ushio to Tora, Soul Eater, mostanság felkapott a One Punch Man is, illetve ott van a Magi is.
De ha nem veted meg a hosszabb animéket mint a Naruto, a Fairy Tail, a One piece, a Hunter x Hunter, vagy a Dragon Ball szériák(ezek mind nagyon régóta futó animék) akkor ajánlani tudom őket. A Soul Eater, a Naruto és Dragonball egy része magyar szinkronos, ha ez előnyt jelent számodra.
Ghost Hunt - Szellemes
Kimi ni Todoke -Romantikus és van benne néhány vicces rész.
Mivel a Code Geass tetszett a legjobban, és ahogy látom, a Death Note és NGNL is tetszett, ezért inkább ilyen taktikai-harcos animéket ajánlanék, elsősorban mechákat:
Gundam univerzum (elég nagy univerzumról van szó, úgyhogy ismerkedésnek én a Gundam 00 és a Gundam SEED megtekintését ajánlanám).
Aldnoah.Zero - maga az alapkoncepció szerintem nagyon jó, ahogy a harcok is, egyetlen egy problémám volt vele, hogy a második évadban nem vitték semerre a történetet.
Jó animéknek tartom a következőket, és szerintem érdemes megnézned őket:
Shinsekai Yori - - az egyik legelgondolkodtatóbb anime, amit láttam, bár kb. az első 4 rész kicsit érthetetlen és unalmasabb, aztán szépen beindul a történet
Rainbow - messze a legjobb anime, aminek az igaz barátság áll a középpontjában. Nagyon reális és brutális is (nevelőintézet, nemi erőszak, testi sértés...)
Mahou Shoujo Madoka Magica - elég elvont anime, ha tetszett, érdemes többször is megnézni, nekem másodszori újranézésre jobban tetszett, mint elsőre
Steins;Gate - az egyik legjobb történettel rendelkező anime, amit láttam
Ha pedig már ismersz 100-200 animét, akkor úgy gondolom, érdemes belekezdened a Gintamába. Ez elsősorban paródiasorozat (bár az utóbbi években már egyre komolyabb arcok vannak benne, és kevesebb paródia - hamarosan be is fejeződik a manga is), ezért érdemes hozzá több animét ismerni, mert rengeteg utalás van benne más animékre, és csak így lesznek érthetőek a poénok többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!