Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok jó animéket ajánlani?

Tudnátok jó animéket ajánlani?

Figyelt kérdés
Hát nem lesz könnyű feladatotok de azért előre is köszönöm. Nos, nem tudom megmondani, hogy milyen az ízlés világom mert még csak kezdő vagyok. De azt tudom, hogy azok közül amiket idáig néztem mik tetszettek. Három kategóriába tudom sorolni őket: 1) Amik nagyon tetszettek: Sword art online, Attack on titan, Code geass(ez a legjobban), The irregular at magic high school, Overlord. 2) Amiket szívesen néztem, de annyira nem fogtak meg: Fullmetal Alchemist brotherhood, Toradora!, High school dxd, Elfen lied, Charlotte, Mirai nikki, Fate zero, Death note, No game no life, The Ambition of Oda Nobuna, Guilty crown. 3) Amiket utólag már megbántam: Devil May Cry, Kaze no stigma, Claymore, Rosario to vampire.

2016. márc. 12. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

1. Naruto.Kötelező darab és garantáltan tetszeni is fog.

2.Nisekoi.Ez szerelmi és picit hárem anime,de nagy rajongó tábort tud maga után,mivel a manga az egyik legsikeresebb mostanában.Szerintem ez is tetszene,mert nem olyan mint a többi szerelmes anime.Kérlek csak az első 1-2 rész nézd meg és az alapján eltudod dönteni,hogy tetszeni fog vagy nem. :)

2016. márc. 12. 01:32
 2/4 anonim válasza:

Ushio to Tora, Soul Eater, mostanság felkapott a One Punch Man is, illetve ott van a Magi is.

De ha nem veted meg a hosszabb animéket mint a Naruto, a Fairy Tail, a One piece, a Hunter x Hunter, vagy a Dragon Ball szériák(ezek mind nagyon régóta futó animék) akkor ajánlani tudom őket. A Soul Eater, a Naruto és Dragonball egy része magyar szinkronos, ha ez előnyt jelent számodra.

2016. márc. 12. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ghost Hunt - Szellemes

Kimi ni Todoke -Romantikus és van benne néhány vicces rész.

2016. márc. 12. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel a Code Geass tetszett a legjobban, és ahogy látom, a Death Note és NGNL is tetszett, ezért inkább ilyen taktikai-harcos animéket ajánlanék, elsősorban mechákat:

Gundam univerzum (elég nagy univerzumról van szó, úgyhogy ismerkedésnek én a Gundam 00 és a Gundam SEED megtekintését ajánlanám).

Aldnoah.Zero - maga az alapkoncepció szerintem nagyon jó, ahogy a harcok is, egyetlen egy problémám volt vele, hogy a második évadban nem vitték semerre a történetet.

Jó animéknek tartom a következőket, és szerintem érdemes megnézned őket:

Shinsekai Yori - - az egyik legelgondolkodtatóbb anime, amit láttam, bár kb. az első 4 rész kicsit érthetetlen és unalmasabb, aztán szépen beindul a történet

Rainbow - messze a legjobb anime, aminek az igaz barátság áll a középpontjában. Nagyon reális és brutális is (nevelőintézet, nemi erőszak, testi sértés...)

Mahou Shoujo Madoka Magica - elég elvont anime, ha tetszett, érdemes többször is megnézni, nekem másodszori újranézésre jobban tetszett, mint elsőre

Steins;Gate - az egyik legjobb történettel rendelkező anime, amit láttam

Ha pedig már ismersz 100-200 animét, akkor úgy gondolom, érdemes belekezdened a Gintamába. Ez elsősorban paródiasorozat (bár az utóbbi években már egyre komolyabb arcok vannak benne, és kevesebb paródia - hamarosan be is fejeződik a manga is), ezért érdemes hozzá több animét ismerni, mert rengeteg utalás van benne más animékre, és csak így lesznek érthetőek a poénok többsége.

2016. márc. 12. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!