Rosszabb.
Natsu Zeref testvére és ő E.N.D
Nem. Szerintem gyengébb, mint az előző volt, és ami a legeslegjobban zavart, hogy csak időnként láttam Erza egyik szemét..:DD
SPOILER: A tartaroszi száll is el volt húzva. ami bosszantó és egyébként Natsu sárkány apja végig a testében volt, hogy valamiféle antitesteket hozzon létre, hogy Natsuék nem változzanak sárkánnyá, vagyis a sárkányölők, mint anno Acnologia, mert a többi sárkányölő testében is ott van a sárkányuk vagy mi fene. És végülis Natsu az END Zeref kis démon öccse, na mostmár mindent tudsz? Mostmár tutira élvezhetetlen lesz. :D
Még én is csak most nézem, de ez a tapasztalatom:
* Nagyon sötét az egész. (legalábbis a céhben)
* Az animáció tele van fanservice-el ami már kínos.
* Eddig (a Zeron kívül) csak 1 filler volt, szerintem az sem volt olyan rossz.
* A történtek elég jók (Gerard egyesül az Oracion Seissel bár még nem tudom mit fognak csinálni, Mirajane szerez magának egy új formát, amit a Seilah nevű Tartaros tag magábaolvasztásával kap meg, kiderül h Graynek van egy démon ölő apja, aki nemmellesleg féldémon és Tartarosos...) de az még mikor spoilerként megtudtam, hogy Natsu meghalt, és aki Natsut ismerjük, az E.N.D. akit a Tartaros vezetőjének hittek, és Igneel el akarta pusztítani, engem letört.
* Jó tudni hogy gondolnak a mellékszereplők cameoira. Pl. Rustyrose, Azuma és Zancrow is megjelennek. (bár meggyőződésem hogy az utóbbi 2 meghalt)
Ha minősíteni kéne, akkor a S1 az 9/10, de a S2 csak 7/10, de ez még változhat, elvégre a manga már ment tovább, és jövőre már az anime is kaphat (VÉGRE) folytatást, amiben Gray már Avatar tag, (nemtudom mi az) Zeref meg létrehozza Alvarezt, szerepelni fog benne az Ikaruga nevű trinity ravenes, aki nemtom hogy, de a wiki szerint meghalt, meg lesz valami csaj is aki átváltozik egy karddá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!