Mi a top 3 kedvenc animétek?
Figyelt kérdés
Rangsorolni nem feltétlen kell őket. Nekem Fullmetal alchemist brotherhood, Steins Gate, Samurai shamploo :)2016. febr. 26. 15:19
11/20 D-Mano válasza:
1. FMA Brotherhood (én is erősítem a csapatot ;) )
2. NANA
3. Claymore
12/20 anonim válasza:
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
13/20 anonim válasza:
Soredemo Sekai wo Utsukushi, Akatsuki no Yona, Akagami no Shirayukihime
14/20 anonim válasza:
1. Death Note
2. Mirai Nikki és Tokyo Ghoul
3. Naruto Shippudenn
15/20 anonim válasza:
Hotarubi no mori e
Boku dake ga inai machi
Gosick
És neked? :)
16/20 anonim válasza:
Fullmetal
Naruto
Kuroshitsuji
(+Lovely Complex)
17/20 anonim válasza:
1. Bleach
2. Noragami
3. Sword Art Online (csak az első évada)
18/20 anonim válasza:
1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood és Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin, döntetlen, nem tudok a kettő köztt dönteni :')
2. Kuroko no Basuke
3. Lovely Complex vagy Clannad
19/20 anonim válasza:
1.Owari no seraph
2.Hetalia
3.Noragmi/Magi (nem tudok dönteni)
20/20 anonim válasza:
Ha csak hármat lehet mondani, akkor Death Note, Shiki és Berserk (1997), de sok minden van még, amit nem láttam, pedig majd szeretnék. Az Attack on Titan 4. évadát most kezdem, eddig elég erős volt a sztori, szóval biztos előkelő helyezést fog elérni nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!