Kit cosplayezhetnék? Többi lent.
14 és fél éves lány vagyok. Először szeretnék menni conra és szeretnék beöltözni, de nem akarom túlzásba vinni a pénz miatt, mert ki tudja lehet 1 óra után lelépek mert nem tetszik...
Kinézetre magamat talán Mikasa hoz hasonlítanám az attack on titan ból.
Kb. 165 cm, 45 kg, barna vállig érő haj, barnás zöldes szem, viszonylag nem túl kicsi, de nem is túl nagy mellméret szóval nem szeretnék valami nagy D kosaras lánnyá avanzsálódni...:D igazándiból animék terén mindenevő vagyok szóval az teljesen mindegy (az animét ha esetleg nem ismerném előtte úgy is megnézem)
amit biztosan nem szeretnék az a kontaktlencse, valami pajzán csaj és valami bonyit...
Hm... aki most hirtelen eszembe jutott, az ELie a Rave Masterből. Jó, mondjuk azért szépen gömbölyödik mellrészen, de nincs ilyen köldökig kivágott felsője, szóval nem lehet gond. A ruhája is egyszerű, farmerszoknya, Heart Kreuzos pántos felső (festesz egy piros keresztet a trikóra, és kész), barna csizma.
Akkor talán még Matsumae Ohana a Hana-Saku Irohából, bár az ő szerelése talán több kreativitást igényel, ha nem akarsz "fogadóskimonót" venni.
Van még néhány, akit ismerek, de ők csak sima sulis egyenruhában vannak, az meg elég unalmas cosplaynek szerintem.
Vampire Knight - Cross Yuki
Elsőre ő ugrott be az alapján amit írtál.
Hűű köszi. Elie nagyon bejön :D bár azt még nem tudom honnan szerzek farmerszoknyát és csizmát...de majd megoldom :)
a másik is jó lenne csak a haja...nekem szög egyenes de azt úgye meg lehet oldani csak a színe nagyon világos...nekem sötét barna a hajam és jó fehér a bőröm...
Ha tudok még azért jöhet mert ha valamiért nem tudnám összehozni akkor legyen még ötlet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!