Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A "Monster" című animét...

A "Monster" című animét érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Valamint az is érdekelne, hogy úgy nagyjából miről szól. (Spoiler nélkül, szóval ilyen ajánlásszerűen.)

2016. febr. 13. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképpen! Legalábbis ha szereted a pszichológiai thrillereket és nem bánad, ha van benne egy-egy lassabb/ "unalmasabb" rész is. Na meg ha nem zavar a realisztikusabb rajzolás.

A történetet elég nehéz spoiler nélkül leírni, de egy orvosról szól, aki megment egy kisfiút, akit "nem kellett volna", és a történet alatt ezt a személyt üldözi minden áron. A főgonosz szerintem az egyik legjobb főgonosz animében, nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja.

Izgalmas, nagyjából realisztikus, elgondolkodtató történet, én mindenképp ajánlom!

Most meg is hoztad a kedvem, hogy majd újranézzem...:D

2016. febr. 14. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :D

Az alapján, amit írtál érdekesnek tűnik, el is kezdem nézni. :D

2016. febr. 14. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Az anime érdekesnek tűnt.

Számomra a vége hatalmas csalódás volt, sokan hatalmas tartalmat és értékeket vélnek benne felfedezni. Szerintem hatalmas potenciál ellenére a végét teljesen elcseszték.

2016. febr. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!