Kuroshitsujih kérdése:
Valaki tud jó sport animéket?
Figyelt kérdés
A Kuroko no basukét és a freet már láttam. Ne legyen túl régi, azokat nem szeretem. Köszi2016. jan. 30. 19:18
1/5 anonim válasza:
Haikyuu
Röplabdás; most fut a 2. évad (legalábbis még futott, amikor utoljára ellenőriztem, azóta lehet lezárult már, nem tudom)
Chihayafuru
Ez igazából egy kártyajátékról, a karutáról szól, de hogy jobban megizzadnak a meccsek alatt, mint a Free szépfiú, az tény. Nem véletlenül van az anime címkéi között a "sport" is
Cross Game
baseball
Overdrive
kerékpározás
Prince of Stride Alternative
stride - kb. városfutásnak tudnám fordítani... egy ilyen váltós, nagyon meghúzott "tájfutás" vagy nem tudom :D
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, nem figyeltem
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :3
2016. jan. 31. 11:08
5/5 anonim válasza:
Inazuma eleven (focis, fantasy)
Giant killing (focis)
Ace of diamond (baseball)
One outs (baseball)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!