A Puella Magi Madoka Magica-nak melyik évadja az ahol Mami Tomoe megöli Charlotte boszorkányt, ha jól láttam a videóból, Akemi Homurával?! :O
A Madoka egy évados, van még hozzá egy film, szerintem abban volt ez a jelenet:
Az a rész össze van vágva szerintem nincs ilyenleosztásban rész.
Amúgy 1 évad van + 3 film.
A három filmből kettő recap, az első a sorozat első felét, a második a másik felét tartalmazza.
Ha a 3. filmben nem volt, akkor tényleg összevágták.
(Off: "Ennyire jól?"
Szerintem manapság már nem nehéz így összeszerkeszteni egy videót, az egyik legjobb példa erre ez az AMV:
https://www.youtube.com/watch?v=dqtT7egii3Y
Olyan, mintha egy anime lenne, miközben vagy 30 animéből vágták össze aprólékosan a jeleneteket, úgy, hogy észre se lehet venni.)
Az első filmben biztos nem lesz benne, mert az teljesen ugyanaz, mint az anime első fele (maximum grafikailag jobb egy kicsit, meg kivágtak belőle jeleneteket), ezért írtam először, hogy esetleg a 3. filmben lehet ez a jelenet.
Nem tudom, hol olvastad, hogy az első filmet nem lehet megtalálni, hanem csak megvenni, mivel én letöltöttem:D SaiyanRivals fordította magyarra mind a három filmet, a letöltéshez regisztrálni kell, ha jól emlékszem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!