Noragami 3. évad lesz?
Te menj, máshova az off kommentjeiddel.
Valószínű lesz, mert ugye sok szál nem lett még elvarrva, és elég népszerű.
Attól h pénzt termel, még nem biztos hogy lesz. A nogame no lifenek sem lesz 2. évada, bár az az gy mr lecsengett h az író a mangábaan másolt valamit. A light novelt vizon folytatja!
Majd meglátjuk, hogy mi lesz a Noragamival ;) Elárulom a 2. évadot nem is láttam ^^ Viszont tudok mindent, ami benne történt. Bishamon arc, Ebisu arc :3 :3 Mivel megveszem a KC-től (Kodansha Comicstól) a mangát angolul 11USD 3000-3200ft kb, amire nekem még van 5% kedvezményem is :D
noragami-aragoto-season-3-release-date.html
Tuti lessz 3. Évad méghozzá 2017 téli szezonjában :3 én is nagy rajongója vagyok
Abszolút nem volt sikeres, és nincs bejelentve, hogy lesz harmadik évad.
Attól, hogy nyugaton valami népszerű, Japánban nem feltétlenül az.
A Noragamira még lehetett mondani, hogy megérte folytatni (4000 feletti átlageladás, bevétel 165 millió yen),de ehhez képest az Aragoto nagyon gyengén szerepelt (még a kétezret se érte el az átlag, a bevétel meg 69 millió yen).
Plusz amikor anno néztem, a manga se volt rajta a legjobb eladással rendelkező mangák listáján.
A dátum meg kamu, hivatalos oldalról érdemes tájékozódni (AnimeNewsNetwork, vagy magyarul AnimeAddicts - előbbi hivatalos japán forrásokból dolgozik, utóbbi pedig az ANN híreit fordítja), még ezeknél is van hibázási esély, de százszor jobban megbízhatóak, mint a kismillió kamuoldal.
Ha hivatalosan bejelentik, akkor lesz. De tekintve, hogy a második évad eladása még csak meg se közelítette az első évadét, én kétlem, hogy folytatnák. Bár ha a stúdiónak van annyi felesleges pénze, vagy találnak egy szponzort, aki támogatja őket, még bármi megeshet, de erre szinte semmi esélyt nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!