A Nana c. animének várható még folytatása?
(Mi lenne ha nem spoilereznéd be a sztorit azoknak, akik még nem nézték/olvasták végig?)
Amúgy meg aligha. Már a manga se fut, az alkotó súlyos beteg, nem valószínű, hogy folytatja a sztorit. Ha meg nincs befejezés, nem fognak animét csinálni belőle.
"De az író állítólag már jól van és dolgozik a manga folytatásán..."
Hányszor hallottam már ezt... más manga kapcsán is.. Elvileg jól lennie kevés, amíg nem jön ki új rész ne hidd el.
Hát, én például nem tudtam, kedves kérdező.
Szóval most a Nana is le lesz húzva a megnézendők listájáról, a Death Note-tal egyetemben, mert azt is sikeresen bespoilerezte néhány barom itt gyakorin. Így már nincs is értelme megnéznem.
Nehogy már emiatt ne nézd végig..
Engem is zavarni szokott ha elmondják a végét valaminek, általában be is fejezem olyankor, de itt nem az egészet spoilerezték le neked hanem csak kis részleteket, de ha az egész lett volna, én még így is megnézném, mert hihetetlen története van, és az aki nem csak nézi hanem érzi is azt az animét az nem bírja otthagyni.
Azóta van valamilyen hír?:)
Már majdnem 10 éve,hogy először láttam.
Azóta többször is megnéztem pár évente:)
Hogy van az író?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!