Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Még soha nem nézem animét, de...

Még soha nem nézem animét, de tenni akarok egy próbát vele. Tudnátok ajánlani ilyeneket?

Figyelt kérdés
Valami olyant keresek, ami után talán meg is szeretem az anime műfaját. Ha szükségetek van valamilyen információra, hogy ajánljatok, akkor nyugodtan írjátok meg, én válaszolok. De sorolhattok fel csak olyanokat is, amiket ti szerettek.

2016. jan. 21. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Death Note

Detective Conan

Magi

Fairy Tail

Sword art online elsőnek jó.

Naruto

Inuyasha, Kaleido Star, Tokyo Ghoul.

2016. jan. 22. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Amit én szeretek:

[link]

2016. jan. 22. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezekkel kezd:

Death Note

Code Geass

From the New World

- Romantikus filmeket én se szeretem, de animék között vannak jók ezek közül is.

2016. jan. 22. 08:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki segítségét. Ahogy láttam a legtöbben a Death Note-ot illetve a Code Geass-t ajánlottátok, így hát ezeket kezdtem el nézni. Az igazat megvallva nem rosszak, sőt nekem tetszenek. Persze ez egy teljesen más műfaj.

Lehet, hogy a jövőben több animét fogok nézni. Ebben esetleg még a segítségemre lehetnétek, hogy ezekhez hasonló animéket még tudtok-e esetleg?

Még egyszer köszönöm hogy ilyen sokan válaszoltatok. :)

2016. jan. 25. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
A Fullmetal Alchemist Brotherhood (magyar szinkronnal Fullmetal Alchemist Testvériség) a Death Note-hoz hasonlóan "egyszer muszáj, mert alapmű" kategória, bár műfajban nagyon eltér a kettő.
2016. jan. 26. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!