Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi van? Ez most hogy van?...

Mi van? Ez most hogy van? Kuroshitsuji!

Figyelt kérdés
nah most végeztem az 1. évaddal, aminek a végén (enyhe, de nyilvánvaló SPOILER SPOILER SPOILER) ....... ugye Ciel lelkét elveszni Sebastian. ekkor megállt bennem az ütő, hogy akkor ebből ,hogy csinálnak 2. évadot. és tényleg nem értem. Tudom, hogy ott lesz Alois is , bár még nem láttam a 2. évadot,most olvasom az ismertetőjét. de és nem is kell spoilereket elárulni, de akkor hogy van ez a 2. évad dolog? főszereplőt váltanak, és vissza mennek az időben?.. .?! vagy én látom rosszul a dolgokat?

2016. jan. 20. 20:57
 1/9 A kérdező kommentje:
arra vagyok kíváncsi pontosabban, hogy akkor most Ciel meghalt, vagy nem ?
2016. jan. 20. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:

mielőtt elolvasod a választ szólok h ez spoiler, ha nem akarod elolvasni a spoilert akkor nézd meg a második évadot különben nem lehet elmagyarázni spoiler nélkül

.

.

.

.

.

.

nem veszi el a lelkét mert egy másik démon előtte ellopja, ez alois démonja lesz és sebastian visszaszerzi és cielnek még ezeket meg kell ölnie :3 ezért még nem eszi meg sebastian a lelkét amint visszaszerzi

2016. jan. 20. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:
eeehhh beleolvastam az elejébe jajjj :D de nem baj köszi, csak hirtelen ilyen WHAT THE FUCK??!!! rohamot kaptam. van ilyen...
2016. jan. 20. 21:29
 4/9 |TheKillerFox| válasza:
Ciel démon lesz
2016. jan. 21. 19:03
 5/9 A kérdező kommentje:
xdd kicsit lekéstél, már végignéztem bocsesz :D
2016. jan. 22. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:

és hogy tetszett? :D

(1.kommentelő vagyok)

2016. jan. 30. 21:26
 7/9 A kérdező kommentje:

a vége.. ne is tudom, vhogy nem az igazi, de csodálatra méltó, hogy ilyen jól tudták mégis megoldani.

végülis a vége nem olyan rossz. személy szerint alois-t is szerettem, csak azt nem értem,hogy miért tolt ki Sebastiannal...... ha nem is ő ölte meg a testvérét.. szegény Sebby..xd

2016. febr. 2. 11:08
 8/9 A kérdező kommentje:

*virtuálisan felpofozza magát amiért azt mondta hogy nem az igazi a befejezés*

MERT. ÍGY. ÖRÖKKÉ. EGYÜTT. LESZNEK. B+!

#fujoshiheartu

2017. jún. 30. 03:22
 9/9 anonim ***** válasza:
A 2. évad nem veszi azt figyelembe. A mangában nincs olyan, csak az animében van, mert kellett az 1. évadnak egy finálé. (a mangája még most sincs befejezve így ki kellett valamit találjanak) Az Ao no exorcist-el is pont ez a helyzet van. Az első évadnak van egy drámai vége, de a 2. évadban azt nem veszik figyelembe. Ezért szoktam én mangát olvasni...
2017. jún. 30. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!