Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti miért néztek animéket?

Ti miért néztek animéket?

Figyelt kérdés

2016. jan. 8. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert szórakoztatnak és/vagy vannak bennük cuki lányok.
2016. jan. 8. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert nekem ez a szórakozás. Emellett nézek rengeteg filmet is, de az animék kicsit jobban le tudnak kötni.
2016. jan. 8. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
1 a hobbikból, olvasás, anime nézés, ami szórakoztat, kikapcsol, vagy épp elgondolkodtat. Csak a megfelelőt kell megtalálni rá.
2016. jan. 9. 09:50
 4/9 anonim válasza:
Személy szerint nekem azért, mert lekött sokkal jobban, mint egy ma készült amerikai sablonos sorozatt. Vannak benne új dolgok, izgalmak, romantikus részek. És van amikor egyes animéknél nagyobb hangsúlyt fektettnek a lelki állapotra és nem csak a hülyeség meg az otromba tágár beszéd játszik főszerepet benne és még is szórakoztató. :)
2016. jan. 9. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert vizsgaidőszak van és elvileg tanulnom kéne :D Amúgy meg azért mert szimplán szeretem.

A #4-el nem értek egyet, nem hiszem hogy bárki azért nézne animét mert rosszak az amerikai sorozatok. Amúgy aki szerint rosszak az nézze meg a Hannibált vagy a Trónok harcát.

2016. jan. 9. 21:24
 6/9 Spilerke ***** válasza:
Mert nekem a 2D-s világ sokkal jobban bejön. :D Egyébként pedig jobban lehet azonosulni egy kitalált karakterrel, mint egy filmszereplővel + egy anime egy sorozattal szemben sokkal változatosabb és színesebb a karakterek is szerethetőbbek. De gondolom ez nézőpont kérdése. :p
2016. jan. 9. 21:59
 7/9 shushine98 válasza:
mert számomra külön világokat jelent.hiába láttam legalább 100 féle animét, képesek mindig újabbal előállni.Ha az ember elkezdi nézni akkor úgy érzi magát mintha ő is a történet egyik szereplője lenne.
2016. jan. 9. 23:50
 8/9 anonim válasza:

#5 en nem ugy ertettem hogy rosszak az amerikai sorozatok.

Sot vannak kimondotan jok is. A Tronok harca az a legjobb azt konyv formaba is elolvastam. De vannak kimondtan olyan rossz sorozatok amiknek van nezetseguk de nem ertem miert amikor szaszor jobb sorozatot vagy animet lehetne nezni.

En nem konkretan az egesz sorzatra mint mufajra utaltam. Sajnalom ha felre erteted.

2016. jan. 10. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért bármilyen nem egzakt dolgot nézek/űzök. Szórakoztat, kikapcsolhat, elgondolkodtathat, élményt nyújt, gondolatok csíráit ültetheti el a fejemben, stb.

Bár mondjuk az is tény, hogy úgymond nem vagyok "japánmániás". Nem olvasok mangákat, nincsenek anime/manga posztereim a falon, nem szoktam cosplayezni, nem járok el ilyen jellegű rendezvényekre. Illetve animét sem úgy nézek, hogy egyhuzamban ledarálok 20 részt. (mondjuk volt 1-2 ami elég nehezen engedett el a képernyő elől) Egyszerűen ha találok egy érdekesnek tűnőt akkor belenézek, ha tetszik akkor végignézem, ha nem akkor nem.

Az animék mellet ugyanúgy nézek filmeket/sorozatokat, (bár nem sokat, nagyon kevés szokott érdekelni) ugyanúgy olvasok könyveket, ugyanúgy játszok számítógépen játékokkal. Mellette pedig még tanulok és dolgozok is.

... és így 23 évesen szerintem kijelenthetem, hogy egy-két anime igen erősen hatott a jellememre, a mostanra kialakult értékrendemre, életfelfogásomra. Bár már fentebb is említettem, hogy nagyon kevés filmet nézek, (ha nézek is, akkor is Interstellar, Star Wars, Gyűrűk ura, Keresztapa, Nolan féle Batman és hasonló kaliberű filmeket) de szerintem nem esek túlzásba ha azt mondom, hogy arányaiban az anime-k közt sokkal több igényesebb és szerethetőbb mű van, mint a filmek közt.

2016. jan. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!