Shonen és/vagy vígjáték kategóriában keresek animét. Milyen animéket tudtok ajánlani?
Lehetőleg ne legyen hosszú (vagy egy szezonos, vagy max. 3 órás, önálló [semmihez sem köthető] 'animefilm' legyen)
A tavalyi év (egyik) nagy slágerét, nem rég néztem végig: a One-Punc man-t.
Rövidebbek közül Barakamon és Ansatsu Kyoushitsu.
Hosszabbak közül pedig egyértelműen a Gintama. Egy hatalmas paródia az egész, nem volt olyan rész, amin egyszer se nevettem volna. Ha pedig jön egy arc, abban olyan harcok vannak, amiket bármelyik shounen megirigyelhet. Nem kell félni a 300+ résztől, amivel rendelkezik, mert ha tetszik, akkor abba se tudod hagyni.
Köszönöm az ajánlásokat.
Direkt rövideket kértem, mert a Gintamába belekezdtem és nagyon jó. Ugyan jó hosszú anime, de egy történet maximum csak 4 - 5 részen keresztül tart. Egy idő után, viszont abbahagytam, mert a magyar feliratok nem voltak hozzá kellően jól időzítve. Ezen kívül, már nem tudom, hogy hol tart az egész sorozat, lezárult-e egyáltalán, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!