Death Note! Szerintetek L kit választott volna utódjának?
L helyében én Near-t választottam volna. Szerintem Mello-t túlságosan az érzelmei irányították (ettől még ő is egy zseni volt). Near valahogy szimpatikusabb volt, a megjelenése és a szokásai miatt.
Az a baj, hogy se Near-ről, se Mello-ról nem tudunk meg olyan sokat, a nyomozói képességeiket tekintve, mert az ügy nagy részét L már megoldotta, az ő dolguk már csak az volt, hogy konkrét bizonyítékot találjanak.
L Neart és Mellot választotta utódjának. Ez nincs benne az animében (csak egy külön részben) de volt egy alkalom mikor az árvaház lakói kérdéseket tehettek fel L-nek. Near és Mello nem kérdezett, csak figyelt, ezért választotta őket.
Ahogy az első válaszoló leírta, Mellot az érzelmei irányították, míg N-nek alig voltak érzései (ezzel is L-re emlékeztetve),viszont ő higgadtan tudott nyomozni és talán észből is kicsit több jutott neki. Ezzel a tulajdonságokal kiegészítik egymást és ahogy a végén N is mondta közös erővel le tudták győzni Kirát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!