Ajánlanátok nekem HÁREMES animéket?
Figyelt kérdés
Olyat ami egy lányról szól és legyen romantikus nem muszáj de ha tudtok olyat amiben az eggyik fiuval összejön azt szivesen megnézném de ezeket már láttam:
uta no prince sama,hiro no kakera,hakuouki,saiunkoku monogatari,strike the blood,kamisama hajimemashita.hanasakeru seishounen,zero no tsukaima
2016. jan. 3. 19:37
1/7 anonim válasza:
3000milliárd ilyen sorozat van.,. sőt lassan csak ilyen van nem igaz hogy nem találsz. Hárem kategórián belül legalább 800 animét kidob elsőre a MAL!
2/7 anonim válasza:
-Diabolik Lovers ( vámpíros, kicsit [ nagyon ] perverz )
-Kamigami no Asobi ( görög istenekről szól)
3/7 A kérdező kommentje:
köszi ezeket már láttam de legáalább ujra megtudom nézni a görögöst mert azt elfelejtettem irj még ha valami eszedbe jut
2016. jan. 5. 09:39
4/7 anonim válasza:
High school dxd
Kiss x sis
Koe de Oshigoto
5/7 A kérdező kommentje:
köszi ezeket még nem láttam 4/4
2016. jan. 5. 17:45
6/7 A kérdező kommentje:
köszi ezeket még nem láttam 4/5
2016. jan. 5. 17:46
7/7 Cukor chan válasza:
Fiú háremek:
Amnesia
Bonjour Koiaji Patisserie
Brothers Conflict
Dane With Devils
Starry Sky
Pretear
Fruits Basket
Kamigami No Asobi
Ouran High School Host Club
Lány háremek:
Rosario+Vampre
Date A Live
Gokukoku No Brynhildr
Bocsánat, lányosból csak ennyit tudok :D remélem segített :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!