Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime?

Ez melyik anime?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy animét keresek amit még régebben láttam animaxon. Volt egy lány akinek volt egy fehér nyúla aminek piros szeme volt. Ha jól tudom valami kulcstartó szerűség vagy plüss lehetett. Azt tudom, hogy egy nagy szörny lett belőle. Azt hiszem meghalt és feltámadt ez a nyúl.

Szerintem nagyon szerette azt a nyúlat ezért volt nála az a kulcstartó vagy plüss. Nagyon megmaradt ez az emlék és akkoriban (még most is néha) nagyon furcsán viszonyultam a fehér piros szemű nyúlakhoz :) Ezért is szeretném megtudni, hogy melyik anime lehetett.

2016. jan. 2. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bújj, bújj, szellem! szerintem:)
2016. jan. 2. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen ez az. Mikor megláttam a címet és megtudtam mi a nyúl neve rögtön eszembe jutott. Bát kicsit másra emlékszem :D

Teljesen más volt az a nyúl baba meg a helyszín :/

Régen láttam szóval lehet azért.

2016. jan. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!