Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vannak itt anime utálók?

Vannak itt anime utálók?

Figyelt kérdés

2015. dec. 31. 23:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Vannak.
2015. dec. 31. 23:35
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Én nem az animéket utálom, hanem az irányt ami felé tartanak.
2016. jan. 1. 00:47
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Utálni a tavaszi főzeléket utálom, de az animéket csak azért mert nem nézem, nem kötnek le még nem utálom. Jobb szó a közömbös.
2016. jan. 1. 11:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as válaszoló mi a rákosfőzelékért lett lepontozva?

Amúgy igen kedves kérdező vannak, mérne lennének? Elég elterjett oldal ez, biztos bele lehet botlani nem egy be. Viszont az animés kérdéseknél nem találkozol velük mert vagy tudják hogy veszekedést kelteni szánalmas és éretlen dolog, vagy pont lef*ssák az egészet és rá se keresnek.

2016. jan. 1. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

És én miért lettem lepontozva?

Kérdező megkérdezte, hogy vannak e itt anime utálók, igen vannak, nekem senki ne mondja, hogy ez nem egy korrekt válasz.

2016. jan. 1. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Az egyetlen gond, hogy az anime-imádók (otakuk) nagy része rá akarja erőszakolni - a, még nem megfertőződött - emberekre ezt a hatalmas imádatukat. És a másik fél persze, hogy erre dühösen reagál, mert ki ne tenné, és ezért válnak a sok közömbös emberből, utálókká.

Én megpróbálom ezt sokszor hangsúlyozni, hogy nem szabad ráerőszakolni másokra az imádatunkat, és én sem szeretném ezt tenni.

Egyébként konkrétan a kérdésre válaszolva, én nem vagyok utáló, de vannak páran akik nem is ismerik de úgy mondanak véleményt.

2016. jan. 1. 23:58
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Én imádom az animéket, és mégse erőltetem senkire, hogy nézze. Biztos vannak olyanok akik igen és lehet, hogy tényleg ez veszi el a többi ember kedvét az animéktől. Ha viszont még egyet se láttak, akkor inkább maradjanak csendben és ne szólják le :) Nem olvastam végig a válaszokat, ezért bocsi ha semmi köze ahhoz amit írtam, de gondoltam kiírom ha már ilyen a kérdés.
2016. jan. 2. 00:22
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Biztos vannak, habár én sose értem az akármit is utáló embereket... oké, hogy nem szeretik, de akkor minek foglalkoznak vele egyáltalán? Én sem szeretek sok mindent a világon, nem is foglalkozok velük, akkor sem ha rám akarják erőltetni vagy akármi. Letojom és kész, hiszen nem érdekel.
2016. jan. 2. 00:30
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Habár az tény hogy a nagy utálók nagy része büdös életbe nem látott még egyetlen normális animét se.Nem is adott neki esélyt és már elvből utálja csakazér mert anime semmi másért, és igen ilyenből igen sok van. Ne kezdjük el sajnálni őket hogy szegénykékre a szemét fanatikusok megpróbálták ráerőltetni az animét, azt a szörnyű animét, amikor valamilyen fórumon valakinek animés képe van az már egyből egy weeaboo meg nerd az emberek többsége szerint.
2016. jan. 2. 01:40
 10/14 anonim válasza:

Ennyi erővel a nyolcas is megkérdezhetné, hogy miért van lepontozva... Amúgy nem a kérdésre kéne válaszolni?! Tényleg szomorú, hogy vannak még utálók, akik büszkék rá. Egyébként mit vártak azok akik le vannak pontozva?! Anime kategóriába van ahol általában otakuk vannak.

És nem-nem csak utálók vannak itt, és aki az, az előbb menjen nézzen meg egy pár minőségit. (Death Note, Death Parade, Lovely Complex, Soul Eater stb.)

2016. jan. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!