Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » High School DxD? (többi lent)

High School DxD? (többi lent)

Figyelt kérdés
Aki már olvasta a light novelt, azt tudná nekem linkelni hol talált rá? Akár még pici spoiler morzsákat is szórhatna :D A linket nagyon szépen megköszönném!

2015. dec. 29. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla, hogy lenne magyar fordítás, de angolul itt fenn van a 19. könyvig. (20. éppen fordítás alatt van)

[link]

2015. dec. 30. 00:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Az angol is tökéletesen megfelel, köszönöm! :)
2015. dec. 30. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elolvastam kb a 15-ig, de csak a 13.-ig volt izgalmas. Már régen olvastam, de nagy körvonalakban Rias és Issei lemennek a pokolba, ahol az ő kapcsolatukat tesztelik és különböző próbákat kell kiállnia , hogy megfelelő-e Rias számára, azt hiszem volt étkezés, táncolás, a valamint egy kis történelem és a végén meg kellett küzdeni e a 4 "ranger-rel", akik nem voltak mások, mint Sirzechs, Ajuka , Serafall Leviathan és Grayfia Lucifuge volt).(8. vége) Ezután Issei-ék kirándulni mennek Kyotóba, ahol megtámadják őket a Hero Faction tagjai(Cao Cao),(9.vége) majd visszatérve Rias elmoindja neki érzéseit, de Issei isse nem szólította őt a nevén, ahnem csak buchounak ezért Rias utána nem beszélt vele , kerülte őt. (10. vége). Ezután Issei kiáll Sairog ellen egy rating gameben(akit nagynehezen, de sikerül legyőznie ezután elmondja Rias-nak az érzéseit , és ezután "egy párnak" számítank majd. Ezután a 11. kötetben Samael mérgétől meghal,de a great red segítségével újra etstet kap,mert hogy a lelke az megmaradt(vagy valami ilyesmi) és visszatérve legyőzi a Hero Faction-t. Ezután Akeno, Kiba és Issei valami viszgán vesznek részt, amivel úgy moind feljebb lépnek a démonok ranglétráján. Nos hirtelen ennyire emlékszek, boxcsi hogy "ilyen furcsán" írtam, csak már nem teljesen emlékszem, hogy gogy volt. Ha az utánam szólok találnak benne valami hibát nyugodtan javítsanak ki :)
2015. dec. 30. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
itt röviden le vannak írva, hogy melyikbe mi történik és sokkalta jobban, ahogy én írtam: [link]
2015. dec. 30. 20:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. dec. 31. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!