Tudtok Sónen, Sódszó, Dzsoszei, Bisónen, Sónen-ai, Jaoi tipusú animéket/mangákat mondani?
Jaoi ( yaoi ) anime : junjou romantica
-sekaiichi hatsukoi
boku no pico
Ai no Kusabi
Haru wo Daite ita
Fuyu no Semi
Gravitation
Bisónen (bishounen,) : Uta no Prince-sama: Maji Love 1000, 2000 , revolesons ,
Vampire Knight,
Owari no Seraph
Saiunkoku Monogatari
Sónen-ai ( shounen ai, )
DRAMAtical Murder
Hybrid Child
Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru
No.6
itt kereshetsz több animét is ha akarsz , csak regisztrálni kell : [link]
Jesszusom, Hepburn-átírást használj, mert ez így gusztustalan :D
Shounen:
Fairy Tail (a mangát én jobban szeretem, végig fordítva van magyarra ami megjelent. Az anime sem rossz)
Bleach (nagyon jó... amíg megmentik Rukiát. Utána ez ismétlődik újra meg újra csak másik szereplőt kell megmenteni... sigh)
Naruto, Naruto Shippuuden (örök fillerkirály, úgyhogy inkább a mangát javasolnám)
Fullmetal Alchemist Brotherhood (vagy magyar címén Testvériség, menj és ásd el magad, ha nem láttad még xD)
Sket Dance (vígjáték, brutál jó, nem is beszélve a szereplők háttértörténetéről, de az messze van a viccestől. Két oldala van ennek a kártyának, vagy röhögsz vagy sírsz).
Gintama (nos, én nem szeretem, de sokan igen, úgyhogy lehet hogy az utóbbi tábort fogod erősíteni)
One Piece (ugyanaz, mint a Gintamánál)
Beelzebub (bullshit, de jó értelemben xd)
Ao no Exorcist
Shoujo:
Kaichou wa Maid-sama
Toradora
Akatsuki no Yona
Sakurasou no Pet na Kanojo (ez lehet hogy seinen, nem emlékszem pontosan. Ha röhögni akarsz, nagyon ajánlom)
Ao Haru Ride
Bokura ga Ita
Itazura na Kiss
Sukitte ii na yo (én rühellem, de ki tudja)
Special A (szintén)
Josei:
Csak a Chihayafurut ismerem (van 2. évad is), de imádom, ajánlom.
Shounen:
Hataraku Maou-sama-Ez egy nagyon jó vígjáték
Ace of Diamond-Baseball-os sportanime
Hikaru no go-Hosszú anime,ami a go nevű játékról szól
Bakuman-Mangakák életéről szóló, vicces szórakosztató
Kuroshitsuhi-Thriller,démonos,krimis akció
Sohujo:
Versailles no bara-Történelmi,romantikus nekem az egyik a személyes kedvencem
Ouran High School Host Club-Vicces,jó karakterekkel megírt paródia
Princess Tutu-Ez egy nagyon egyedi meseszerű történet,szintén remek karakterekkel és gyönyörű zenékkel
Natsume Juujinchou-Egy fiúról szól,aki látja a különböző természetfeletti lényeket.Nagyon szép,melankólikus történet nekem az abszolút no. 1
Shounen ai:
Love stage!
Back stage (manga)
Josei:
Kuragehime-Vígjáték
Nana-Dráma,szerelem,vígjáték
Usagi drop-Egy férfiról szól, aki örökbe fogad egy 6 év körüli kislányt.Nagyon bájos,aranyos anime.
Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet olvass kicsit utána.Remélem tudtam segíteni
Köszönöm a válaszokat
megnézek annyit amennyit csak tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!