Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ismertek jó love storys...

Ismertek jó love storys mangákat avagy animéket?

Figyelt kérdés
Bármi jó csak jó legyen a vége, nem szeretem amikor szomorú a vége ja és tudnátok honlapot hozzácsatolni ahol megvan magyarul is avagy magyar felirattal is, és tudnátok egy kis jelemzést is írni? Köszi!

2015. dec. 25. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:

mikakunin de shinkoukei

yamato nadeshiko shichi henge

golden time

gekkan shoyo nozaki kun

itazura na kiss

ookami shoujo to kuro ouji

kaichou wa maid-sama

kimi ni todoke

nodame cantabile

ouran high school host club

sukitte ii na yo

special a

midori no hibi

marmalade boy

kimikiss

tonari no kaibitsu kun

skip beat

toradora

school rumble

fruits basket

peach girl

Lovely Complex

Bokura ga ita

Romeo X Juliet

Count and Fairy

Hakuouki

Hiiro no kakera

Inu X Boku ss

Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%, 2000%, Revolution

Sword art online

Az AnimeAddicts-on keress rá, nagyon jó ismertetők vannak rajta, keress rá 😉 

2015. dec. 26. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
És bocsi az lemaradt, hogy az indavideón tudod őket megnézni, és a Lovely Complexnek van magyar szinkronja
2015. dec. 26. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak nehanyat emelnek ki es fuznek hozza

Eloszor is a 2 legfontosabb (szerintem) a mar emlitett Kaichou wa maid-sama, es az Angel Beats. Ez a ketto kotelezo! Nagyon sok szerelmes jellegu animet lattam mar, de ez a 2 viszi a palmat. Rogton ezek utan az Tonari no Kaibutsu-kun -t es a Kamisama Hajimemashita -t es az Ouran High Scool Host Club -ot tennem hozza, amiket szinten latnod kell. Amiket meg ajanlok (lehet az elottem szolo mar felsorolta, valaszadas kozben nem latom, mit valaszolt szoval lehet megismetlem megegyszer) az a Hiiro no Kakera, Hidan no Aria.. Van meg sok, de tenyleg leszurtem azokat amik tenyleg 5*, szoval ha hallgatsz ram ezeket biztosan megnezed :) Remelem tudtam segiteni

2015. dec. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!