Régebben olvastam egy olyan cikket ahol azt írták hogy a Trónok harca egy anime koppintás. Melyik volt ez?
Figyelt kérdés
Egyáltalán igaz? Ha igen, akkor az anime címe kéne2015. dec. 25. 15:49
1/6 anonim válasza:
Nem, ez nem igaz. Ilyen cikk nem hiszem, hogy létezik.
2/6 anonim válasza:
A The Wheel of Time könyvsorozatra mondták,hogy azt másolta le Martin.
És a Rózsák háborújára.
És a skandináv mitológiára.
Stb.
3/6 anonim válasza:
Trónok harca egy Európai történelem + mitikus elemek, könyvek ötvözete a.k.a koppintása.
4/6 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok.
Szóval sokan próbálják ehhez-ahhoz hasonlítani, de számomra a kedvenc könyvsorozat és az is marad.
Ennyi erővel pedig mindenre, mindenre rá lehetne mondani,hogy egy koppintás.
5/6 anonim válasza:
így van, semmi sem mondja ki, hogy a másolat nem múlhatja felül az eredetit.
6/6 anonim válasza:
Sokban hasonlít a Berserk (1989-napjaink) című manga sorozatra. Koppintásnak nem nevezném, de valóban sok hasonlóságot mutat a két széria. Mindkettő elborult vérben, szexben és politikában gazdag dark-fantasy. A Berserkben kevesebb szereplő van és sokkal elborultabb, több benne a természetfeletti elem. Míg a Trónok Harca valamivel földhöz ragadtabb és több szerep jut a politizálásnak. Én mindkettőt imádom és valószínű, hogy ha az egyik bejön neked, akkor a másik is befog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!