Valami animét? (elég sokat láttam már és nem nagyon tudok már mit nézni ezért reménykedek abban hogy ti tudtok alamit mondani nekem)
Tudom h mocskosul elcsépelt a kérdés,de tudtok vmi jó kis animét?
rengeteget kutattam de nem találtam olyan animét ami bejött volna úgyhogy kéne kis segítség..ezek nagyon bejövősek voltak:
skip beat,nemtommi maid sama,vampire knight,brothers conflict,fma,itazura na kiss,nana,peach girl,paradise kiss,kokoro connect,kuragehime,toradora,bleach,one piece(azt még nézem)most ennyi jutott eszembe...ha esetleg tudtok valami hasonlót vagy olyat amit ti is szerettek légyszi írjátokmeg(az aaaabszolut mindegy h shoujo,shonen v anyámkínnya)
Binbougami ga
School Rumble ( ez szerintem rettentő aranyos, csak befejezetlen :) )
És halkan megjegyezném a Fairy Tailt, ha még nem láttad. Bár elég átlagos, de szerintem teljesen élvezhető. c:
Meg a Noragami is jó szerintem.
Inuyasha
Lovely Complex
Sword Art Online !!
Death Note
Mayo Chiki
Ookami Shoujo to Kuro
Playful Kiss ( Ha az Itazura Na kiss tetszett , akkor ezt MUSZÁJ megnézned mert ez a live action verziója ! MUSZÁJ, a történet ugyanaz csak részletesebben, az indavideon megvan magyat felirattal :D )
Hakuouki
Hyouka
Inazuma Eleven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!