Tudtok ilyen animéket?
nem vagyok ezekben otthon, de szívesen megnéznék 1-2őt. kisebb koromban tetszett a tokyo mew mew :D szóval ha van ehez hasonló mondjuk nem ilyen nagyon gyerekes akkor annak örülnék :) amúgy meg lehet szerelmes kicsit misztikusabb. ja és azokat írjátok le ami szerintetek a legjobb, hogy könnyebben tudjak választani belőlük
köszönöm előre is a válaszokat :)
Kezdő animének a Fullmetal Alchemist/Fullmetal Alchemist Brotherhoodot szokták ajánlani. Az a kettő szerintem is egy jó kiindulási alap. Nem egy nehéz darab, de jó története van, nem rövid, de nem válik repetitívvé, kiveszi a részét az alap karakterklisékből, de ad hozzájuk annyit, hogy érdekessé tegye őket, jó a humora, de nem poénkodja végig az egészet. Szerintem nem igazán lehet benne csalódni, és ha az bejött, akkor el lehet kezdeni szélesíteni a látókört.
Sorrendet tekintve szerintem érdemes ezt tartani. A sima Alchemist előbb készült és a történek egy ponton teljesen más irányt vesz, a Brotherhood állítólag mangahű adaptáció (azt nem olvastam), viszont az eleje kevésbé részletes, bizonyára abban a tudatban készült, hogy az első adaptációt már jóformán mindenki látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!